Ilyen szekrényre (hogy) lehet zárat tenni? Kép lent!
2010. aug. 7. 23:12
1/8 anonim válasza:
megijedtem :D am nemhiszem, ez egyszerű gombos szekrény, ha józan ésszel gondolkodsz, akk is rájössz h nem lehet :D
2/8 anonim válasza:
Asztalos tud rá tenni zárat. Bele kell vésni a fiókba is és fölötte is.
3/8 anonim válasza:
Nő logikával a következőt gondolom (nem vagyok szakember):
Az ajtón ki kell fúrni a kulcs helyét, belülről felcsavarozni a zárat, a két részt elválasztó fánál meg fel kell csavarozni egy L alakban meghajtott fémlapot ami mögé a zárnyelv becsúszhat.
4/8 anonim válasza:
Szerintem se lehet. Esetleg a 2 nagyobb ajtós részt tudnád zárhatóvá tenni, de annak se sok értelme lenne, mert csak az nem feszíti fel, aki nem akarja. Miért lenne fontos?
Amúgy ajánlok egy jó hosszú és vastag láncot, valamint néhány lakatot. Tuti, hogy nem nyitja ki senki, igaz Te is csak nehezen jutsz majd hozzá a cuccaidhoz :)
5/8 anonim válasza:
női logika kap egy pacsit.pont úgy,bemész egy barkácsüzletbe és veszel zárat a bútorhoz.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
A 'privátabb' dolgaimat (napló, stb) akarom még a ruháim mellé rakni (nem csak ott vannak ruhák), mert anyám nagyon kíváncsi.
2010. aug. 8. 12:49
7/8 anonim válasza:
Menj be egy OBI-ba... számtalan zárfajtát találsz, ha megnézed őket meglepődsz, milyen egyszerű felhelyezni.
8/8 anonim válasza:
Ha el akarod dugni a cuccaidat, vegyél inkább egy fémkazettát amibe beleférnek az eldugandó cuccok. Kulcsot a nyakba, és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!