Lánfűrész lánc vásárlásánál mire figyeljek?
Van egy Hecht lánfűrészem, amihez láncot szeretnék venni, de valami jó minőségűt. A gyári lánc .325", 1,5mm, 40cm(13"), 66 szem.
Ha 325"-ös, 1,5mm-es, 66 szemes láncot veszek, akkor biztos jó lesz a fűrészemhez akkor is, ha Stihl vagy Husqvarana? Vagy van még más paraméter, amire figyelni kell?
Pl. ez jó?
Igen,jó lesz.
(igaz,én a 137-s Husimra ennyiért majd'két láncot+vezetőt szoktam venni a piacon).
Piacon? Az meg már milyen? Melyik piaci lánc jó? Épp azért akarok normális láncot, mert ezeket a szar kínai láncokat 10 percenként spanolni kell, 5 tank után meg mehetnek a kukába.
Amúgy köszönöm a választ!
Piacon,vásárokban...én megveszek méterre egy dobbal, csináltam prést, össze tudom toldani.
Jó, persze nyúlik,nyúlik,de 750-800-ra jön ki egy 40 centis vezetőre való,-ha élezni kell,bátran koptatom, köszörülöm 4-5 alkalommal,azt utána dobom az ócskavasba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!