Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Milyen otthoni munka ez ami a...

Milyen otthoni munka ez ami a LINKBEN szerepel?

Figyelt kérdés

[link]

A linkben szereplő munkát csinálja valaki?

Ha igen milyen otthoni munka ez?

Meg bízható munka?

2020. szept. 30. 22:41
 1/5 anonim ***** válasza:
Kamu
2020. szept. 30. 23:18
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld ki. Meg fogod tanulni, hogy ilyenbe nem érdemes belefogni.
2020. szept. 30. 23:57
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom, legjobb esetben is valami olyasmi, hogy a saját telefonodról jutalékért értékesítsd a terméküket és add meg az összes bepalizható barátod adatait. De lehet, már a második mondatban neked kell fizetned azért, hogy betanítsanak. Az mindig gyanús, ha semmi infót nem ad egy hirdetés arról, hogy mit hirdet.
2020. okt. 1. 11:33
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat én is furcsáltam hogy semmi infó nincs arról milyen munka is lenne. Ezert is kérdeztem hátha valaki többet tud
2020. okt. 2. 07:50
 5/5 anonim válasza:
100%
Ezen a weblapon nemhogy az nem derül ki, hogy milyen munkáról van szó, de az sem derül ki, hogy milyen cég adja a munkát. Se egy cégadat, se egy adatvédelmi nyilatkozat. Így nem is lehetne jelentkezési lapot kitöltetni, totál mesért minden adatvédelmi törvényt az egész. Mindegy mi ez, biztos hogy nem korrekt az egész.
2020. okt. 6. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!