Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Házból ha költöztél lakásba,...

Házból ha költöztél lakásba, miért tetted, és megbántad e?

Figyelt kérdés
2020. szept. 21. 22:47
 1/5 anonim ***** válasza:
73%
Én azért költöztem, mert nem akartam szenvedni a ház körüli munkákkal.Nem bántam meg.
2020. szept. 21. 22:59
 2/5 anonim ***** válasza:
85%

Én lakásból költöztem házba, de nem bántam meg. Van nagy kertem, de nem dolgozom benne. Ülettem nyírfákat, fenyőket, azokkal nem kell foglalkozni. Bokrokat is, jó sokat. Erre van egy kertész a szomszédból akinek fizetek, hogy rendben tartsa. Elől gyep van amit szintén a kertész rakja rendbe. Én nem ültetek semmit. Nem is értek hozzá. Van medencém, teraszom, nyugágyam, ami kell. Attól, hogy kertes házban él valaki nem kell beültetni veteményessel, vagy állatokat tartani.

43/N

2020. szept. 21. 23:09
 3/5 anonim ***** válasza:
85%
Amikor összeköltöztünk a férjemmel, először albérletbe mentünk. Mindketten kertes házban nőttünk fel, iszonyat volt a 4 fal között lenni. Amint megvolt az önerőnk, megvettük a családi házunkat. Vannak tyúkjaink, veteményes, gyümölcsfák. Nincs nagyobb élmény, mint a saját magunk által termesztett zöldségeket fogyasztani.
2020. szept. 22. 00:27
 4/5 anonim ***** válasza:
77%
Én a szüleimmel laktam családi házban, 23évesen elköltöztem, akkor béreltem egy lakást. Nem bántam meg, nem volt rossz, de amikor sajátban kezdtem gondolkodni, akkor családi házat akartam és az is lett. Azóta itt lakom és egyelőre nem akarnék lakásba költözni.
2020. szept. 22. 06:55
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen, atmenetileg alberlet, mig a munkahelyhez kozelebb veszek masik hazat. Sokkal korlatoltabb vagy mint a kertes hazban.
2020. szept. 22. 08:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!