Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mit jelent a matrac átmérő?

Mit jelent a matrac átmérő?

Figyelt kérdés

Ikeás matracoknál látom, kiírva a következő adatokat:

Hosszúság: 168 cm

Súly: 16.14 kg

Átmérő: 32 cm

És érdekelne mit jelent az, hogy átmérő? ez a matrac vastagságát jelentené vagy mi a fityfenét?

32cm nem sok vastagságra vagy mit jelent?

[link]

Vagy esetleg hol találom, a vastagságát?

#IKEA #átmérő #vastagság #matrac #matracvastagság #matracátmérő
2020. szept. 18. 21:47
 1/7 A kérdező kommentje:
ok, valószínűleg az a csomagolás átmérője de nem értem, hogy a matrac magasságát miért képtelenek leírni
2020. szept. 18. 21:59
 2/7 anonim ***** válasza:
82%
Azért az átmérő, mert vákuumfóliába van csomagolva
2020. szept. 18. 22:11
 3/7 anonim ***** válasza:
83%
Egyébként ott van hogy 14 cm vastag
2020. szept. 18. 22:12
 4/7 anonim ***** válasza:
79%

Ott van minden adat!

160x200 a mérete. A kép alatt, és még lejeb is. Amit néztél az csomagolás cimszó alatt van.

2020. szept. 18. 22:40
 5/7 anonim ***** válasza:
83%

Az a csomag mérete, nem a matracé.

Biztosan hengerbe göngyölve szállítják, és annak a hengernek az átmérője 32 cm.

Ez akkor érdekes, ha kiscsomagban kérsz több dolgot, és hogy elfér-e kiscsomagba minden (1490 Ft volt tavaly, de nekünk csak 10 Ft-ot számoltak fel, nemtommért), és már másnap kihozzák.

A nagycsomag drága és sokat kell várni rá.

2020. szept. 19. 01:05
 6/7 A kérdező kommentje:

3adik válaszolótol kérdezném, hogy hol látja a vastagságot mert nekem valószínűleg elkerülte a figyelmem, ebben a PDFben megtalálható több matrac részletes adata is akinek érdekel a vastagságot is csak ebben találtam meg:

[link]

2020. szept. 20. 11:57
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Nálam (gépről) a képek alatt is megjelenik egy "Termékméret 160×200 cm" menüpont és ha a tőle jobbra eső nyílra kattintok, akkor kinyílik és ezt látom:

Termékméret

Hosszúság: 200 cm

Szélesség: 160 cm

Vastagság: 14 cm

És igen, feltekerve van összecsomagolva, úgy lesz 168 cm hosszú és 32 cm átmérőjű a csomag. De az az érdekes, hogy nekem a csomagméret egy almenüben látszik, a matrac méretei meg egy szinttel feljebb, így azt gondolnám, hogy könnyebben megtalálható. De az IKEA oldala sajnos nem egy top IT fejlesztés, egyes böngészőkben meg se jelennek részei.

2020. szept. 21. 09:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!