Megéri elköltözni Zala megyébe?
Nos Debrecenben élek, de egyszerűen nekem nem tetszik a város. Egyrészt nem is szép + túl nagyvárosias. Oké pl Szolnoknak, Pestnek, Pécsnek is vannak ilyesmi helyei. Csak azok jobbak szerintem. Itt Debrecenben munka is kevés van. Lány is kevés, főleg a tini és annyira nem szépek szerintem. Pl Pécsen, Esztergomba, Veszprémbe sokkal szebbeket is találni! Meg ugye kelet Magyarországi színvonal itt is meg látszik. Meg a c is sok erre felé.
Pl Zala megye ott van a Szlovén határnál. És elvileg több a munka mint győr vagy vas megyében. Zalaegerszeg szerintem szép és inkább vidéknagyváros feelingje van. Bár szerintem nem a városba kőltöznék hanem valami 20-30km közelségű kisvárosba, faluba! Meg Nagykanizsa is Zala megyében van talán még közelebb a határhoz. De úgy halottam, hogy ott kb olyan a helyzet mint Kaposváron vagy ugye Somogy megyében, vagy pl ugye hajd-biharban. Nem túl jó a közbiztonság. Elvileg.
Veszprém,Győr,Székesfehérvár,Tatabánya,,,,Sopron,Mosonmagyaróvár (ha hajlandó vagy átmennni Ausztriába)
Zala megye az kb Debrecen szintjén van,oda ne menj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!