Mitől tud mozogni a nappaliban a csillár?
Figyelt kérdés
Már másodszor vettem észre, hogy a plafonról lógó csillár leng. Nem nagyon, csak úgy 5-10 centit tér ki oldalra. Ez mitől van? Ha rosszul lenne rögzítve, akkor szerintem már leszakadt volna. Kijjebb nem jött a plafonból, ugyanannyira lóg le mint szokott. Ezelőtt albérletben laktam, ott is volt már hasonló, ott konkrétan le is szakadt az egész csillár. Ott is lengéssel kezdődött. Félek hogy itt is ez lesz. Mit lehet tenni ez ellen?2020. aug. 31. 21:31
1/3 anonim válasza:
Áthoztad magaddal a szellemet a másik albérletből.
Egyébként nem lenghet.
2/3 anonim válasza:
Huzat miatt. Földrengésnél viszont frankón mozog, és a polcokon is minden.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
Szellemekben nem hiszek, földrengés vagy huzat meg tuti nincs, zárt ablakoknál is szokott lengeni. Nincs semmi más hihető magyarázat a lengésre?
2020. szept. 1. 08:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!