A kiköltözött albérlő többszöri kérés után sem viszi el néhány értékes (! ) cuccát. Eladhatom azokat?
Figyelt kérdés
Már többször szóltunk neki, és kb. 60-70 ezerért el lehetne adni az összes dolgot. Másfél hónap alatt kizárt hogy nem tudja elhelyezni sehol ezeket. A kérésekre nem mondta azt hogy várjunk, hadd szerezzen kocsit, stb.2010. aug. 5. 13:49
1/7 anonim válasza:
Azok az ő cuccai és nem a tietek.. szerintem várj még vele, hátha kell neki
2/7 anonim válasza:
nem adhatod el, mert nem a tied
Szólnék neki, hogy "kisfiam, a cuccaidat megtalálod az ajtó előtt"
simán kiraknám
3/7 anonim válasza:
Küldj neki tértivevényes felszólítást, hogy 3 napon belül, ha nem viszi el, kidobod. A levélről legyen másolatod. Ha 3 napon belül nem reagál, kidobhatod vagy eladhatod.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Azért kérdeztem ezt, mert az lett nekik mondva, hogy el lesznek (hátha ettől felgyorsulnak). Hatása egyenlő volt a nullával. Ajtó előtt a márkás cipők el-, a 2x2x1 méteres kondigép viszont már nem férne. Amúgy is hamar eltűnnének... Az értéket pedig azért is írtam, hogy nem akarhatja-e rajtam behajtani a kárát?
2010. aug. 5. 14:18
5/7 A kérdező kommentje:
14:16-nak: köszi, akkor szerintem ezt fogjuk csinálni.
2010. aug. 5. 14:21
6/7 anonim válasza:
Csak óvatosan az eladással! Mi másfél év(!) után nem tudtuk visszaadni a régi internet-szolgáltatónknak a modemet (kidobtuk), ezért a büntetőkamattal megterhelt összeget akartak a nyakunkba sózni. Megkérdeztünk egy ügyvédet, azt mondta: a tulajdonjog nem évül el.
7/7 anonim válasza:
Szerintem semmiképpen se add el,mert gondod lehet belőle!!!
Én azt csinálnám h kérnék tőle egy időpontot hogy találkozzak vele a lakásnál mert meg akarsz vele v.mit beszélni,és ha bele megy akkor a találka elött kivinném a ház elé a holmiait és amikor jön akkor megmondanám h ezek a tieid és ott hagynám a francba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!