Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Átmenetileg lehet élni 5...

Átmenetileg lehet élni 5 fővel 30 m2-en?

Figyelt kérdés
Jövő tavaszra-nyárra terveztük a házunk felújítását. Nemrég kiderült, hogy érkezik a harmadik gyerekünk. Az udvarunkban a házunkon kívül van egy kis 30m2-es szoba-konyha-fürdőszoba ház, amit nem használunk. Arra gondoltunk, hogy a felújítás idejére odaköltöznénk. De nekem nagy kétségeim vannak, hogy kivitelezhető-e. Egy 4 éves, egy 5 éves és egy újszülött babával mennénk. Mosógép és szárítógép nem oda kerülne, azt megoldanám másik helyiségben.

#kishelyen
2020. aug. 24. 15:10
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
70%
Ismered a mondást: Sok jó elfér kis helyen. Néhány hónapra lehetséges.
2020. aug. 24. 15:37
 2/16 mindentudó99 ***** válasza:
74%
Miért ne? Mégis csak otthon vagy.
2020. aug. 24. 15:51
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Átmenetileg igen, ilyen pici gyerekekkel meg szerintem pláne (ha ti bírjátok ép ésszel). Ők szerintem egy pizsamapartinak fogják fel majd. Baba meg nyilván emlékezni se fog.
2020. aug. 24. 15:55
 4/16 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem is megoldható pár hónapig. Mondjuk a k8sbabának lehet kellene külön hely, ne ébressze fel a két másikat.
2020. aug. 24. 15:59
 5/16 anonim ***** válasza:
62%
Nem lesz kényelmes, de ideiglenesen kibírható szerintem.
2020. aug. 24. 16:01
 6/16 anonim ***** válasza:
67%
Ideiglenesen 1-2 hónapra simán. Szerintem a gyerekek nagyon fogják élvezni, olyan lesz mint egy nyaralás.
2020. aug. 24. 16:19
 7/16 anonim ***** válasza:
67%
Nagyobb gyerekekkel nehéz lenne, de mivel még elég picik, ezért nem fogja zavarni őket se az, hogy nincs meg a személyes tér, se semmi ilyen. Szóval szerintem okés lesz átmenetileg.
2020. aug. 24. 16:49
 8/16 anonim ***** válasza:
50%

Szia!

Ha tehetitek, alakítsatok ki akár ideiglenesen is külön hálószobát. Egy gipszkarton falat felhúzni nem egy nagy dolog. Egy szobában én például biztosan nem szívesen lennék a gyerekekkel. Tudom, sokan vannak, akiket ez nem zavar, én nehezen tudtam volna elképzelni, hogy egy légtérben legyünk a gyerekekkel. Mi 38 m2-en éltünk 3 gyerkőccel, és volt külön hálószobánk.

Nálunk a legfőbb probléma a tárolás volt. Egy csomó mindennek nem volt helye. Ha meg tudjátok oldani, hogy ne kelljen minden cuccot átvinnetek, az nagy könnyebbség lehet még.

És még annyi, hogy lelkileg készülj fel rá, hogy simán elhúzódhat a felújítás. Ne éld bele nagyon magad abba, hogy 6 hónap alatt készen lesztek! Egy felújításnál nagyon könnyen közbe jöhet bármi. Mi is úgy költöztünk be a lakásunkba, hogy az albérletből már mennünk kellett, mert felmondtuk a szerződést, de egy csomó minden még hátra volt. Festeni is úgy festettünk, hogy a dobozokat, bútorokat a szoba közepére tettük, és le voltak takarva, stb.

Sok sikert, és türelmet, a felújításhoz, és sok örömet a babához!

2020. aug. 24. 17:46
 9/16 anonim ***** válasza:
33%
nem.
2020. aug. 24. 18:15
 10/16 anonim ***** válasza:
53%

Pár hónapra megoldható.

Esetleg megnézném, nem-e tudom úgy ütemezni a felújítást, hogy 1-2 szobát előre rendbe rakni (vagy éppen ellenkezőleg későbbre hagyni) és kvázi csak aludni járni oda.

2020. aug. 24. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!