Átmenetileg lehet élni 5 fővel 30 m2-en?
Szia!
Ha tehetitek, alakítsatok ki akár ideiglenesen is külön hálószobát. Egy gipszkarton falat felhúzni nem egy nagy dolog. Egy szobában én például biztosan nem szívesen lennék a gyerekekkel. Tudom, sokan vannak, akiket ez nem zavar, én nehezen tudtam volna elképzelni, hogy egy légtérben legyünk a gyerekekkel. Mi 38 m2-en éltünk 3 gyerkőccel, és volt külön hálószobánk.
Nálunk a legfőbb probléma a tárolás volt. Egy csomó mindennek nem volt helye. Ha meg tudjátok oldani, hogy ne kelljen minden cuccot átvinnetek, az nagy könnyebbség lehet még.
És még annyi, hogy lelkileg készülj fel rá, hogy simán elhúzódhat a felújítás. Ne éld bele nagyon magad abba, hogy 6 hónap alatt készen lesztek! Egy felújításnál nagyon könnyen közbe jöhet bármi. Mi is úgy költöztünk be a lakásunkba, hogy az albérletből már mennünk kellett, mert felmondtuk a szerződést, de egy csomó minden még hátra volt. Festeni is úgy festettünk, hogy a dobozokat, bútorokat a szoba közepére tettük, és le voltak takarva, stb.
Sok sikert, és türelmet, a felújításhoz, és sok örömet a babához!
Pár hónapra megoldható.
Esetleg megnézném, nem-e tudom úgy ütemezni a felújítást, hogy 1-2 szobát előre rendbe rakni (vagy éppen ellenkezőleg későbbre hagyni) és kvázi csak aludni járni oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!