Milyen hely Zirc?
Figyelt kérdés
Ma voltunk meglátogatni és szerintem egészenk kellemes, csendes, nyugalmas városnak tűnik. Milyen a közlekedés ott, vannak e boltok, fontosabb helyek, munkalehetőségek? Csak átjártuk a helyet, ilyenekre nem figyeltünk épp. Kiránduló busszal fordultunk arra. Mennyire balhés ha van balhé? Milyen emberek lakják?2020. aug. 15. 22:02
1/10 anonim válasza:
Munkalehetőség szempontjából tuti jó. Nem ismerem, de a logisztika körbeöleli.Ami azt sejteti, hogy nem lesz gond munkát találni. No meg nincs messze a Balaton.
2/10 anonim válasza:
1+A többit nem tudom, Bp-i vagyok.
3/10 anonim válasza:
Hol van ott a körbeölelő logisztika? Multi cégek, munkahelyek?
4/10 anonim válasza:
Szüleim onnan pár kilométerre lévő faluban laknak. Szerintem semmi extra nincs abban a városban az alborétumon kívül. Nagyobb boltról kettőt tudok,van egy Penny, meg egy nagyon nulla Tesco amiben alig van valami, délután már kenyeret sem kapsz ott. Munkalehetőség szempontjából, aki nem valamelyik boltban, szolgáltatóiparban dolgozik az Veszprémbe ingázhat, helyben semmiféle nagyobb cégről nem tudok.
6/10 anonim válasza:
3 Nézd meg a térképet
Sz.fehérvár+Veszrém+ D.ujváros++Tata+Tatabánya+Győr+Sz.hely.+Z.egerszeg
7/10 anonim válasza:
3 Export gyártásra és import gyártásra is tökéletes a hely.
9/10 anonim válasza:
*import fogadásra-bocs késő van.
10/10 anonim válasza:
Nyugis hely valóban, de mindenki ingázik Veszprémbe vagy Győrbe, szórakozni is máshova járnak a fiatalok. Nincsenek nagy balhék, nem sok a beilleszkedni képtelen, a legfőbb probléma a szelektív hulladékgyűjtő és a járdák állapota szokott lenni az emberek szerint a városi fb csoportban. Túrázás szempontjából ideális, gyönyörű a Bakony is. Itt nőttem fel egyébként.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!