Milyen legyen a kalyhacso?
Figyelt kérdés
Keramiakalyhat vettunk, es a ferjem azt allitja, hogy a kemenyhez vezeto csovon (ami a szobaban van - kalyha - fal (vagyis a kemenyhez vezeto lyuk)tavolsag kb.120 cm) minnel tobb a "kanyar", annal jobb, mert lassabban adodik le a ho. Szerintem meg minnel egyenesebb a cso, annal jobb. Szerintem a sok konyokcsonel a fustoles eselye is nagyobb. Kinek van igaza?#Kalyhacso
2020. aug. 14. 16:18
1/3 anonim válasza:
Egyenes legyen szerintem, de tehettek rá hődobot, ilyesmit (van többféle kivitel):
2/3 anonim válasza:
Egyenes. Csak a szükséges könyök. Esetleg hődob.
"minnel tobb a "kanyar",
Annál rosszabb lesz a huzat, égés helyett csak füstölni fog, (nem csak a kéményen)
3/3 anonim válasza:
A kivezetést a legegyszübben kell megoldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!