A szobádról tudnál képet küldeni?
Figyelt kérdés
14-17 évesek érdekelnek, de lehet akárki. :)
n.noemi1516@freemail.hu
Vagy képfeltöltő oldalra is teheted, köszi. :)
2010. aug. 4. 19:39
2/10 anonim válasza:
fuj szobaofil
amugy minek az? :D
inkább leirom :)
elég kicsi szoba 3,5x5 méteres
oldalai kékeszöld szinüek teteje halvány sárga
van 1 ágy 1 tv 1 asztal azon 1 gép :D
meg egy három ajtos szekrény :)
2 polc meg egy nagy ablak
aszem ajtó is van
3/10 anonim válasza:
Ha megmondod hogy miért érdekel akkor talán küldök:D
4/10 A kérdező kommentje:
Ötleteket szeretnék kérni, szoba díszités, rendezés. Másoknak milyen, azért kel..
2010. aug. 4. 20:36
5/10 anonim válasza:
Az enyém nagyon egyszerű.
Kék a fal, vastag stukkó van felrakva.
Egy ágy van bent, egy számítógépasztal, egy íróasztal meg egy szekrény.
Sajnos kicsi a szobám és más nem fért be.
6/10 anonim válasza:
Tavaly nyáron narancssárga - kék kockásra festettem a falam.(50x50-es kockákra, még mielőtt dilisnek tartanál)és nem vagyok EMO, egyszerűen csak ezt tetszett. Vettem pár képet a Kikában, meg persze kitettem a posztereket. Belevittem az egyéni dolgaimat, és tök hangulatos lett az egész. 2 ablakom van, az egyikre narancssárga a másikra meg kék függönyt tettem. A bútoraim is ilyen színűek :)
7/10 Stallone_Cobra válasza:
Sajnos nem tudok mert Amerikában élek egy dúsgazdag ember vagyok. És nincskedvem a paparazzi képeket lesni
8/10 anonim válasza:
Stallone_Cobra: ha ez igaz, hogy kint élsz akkor lenne kérdésem:
Az USA -ba utazáshoz, pontosabban Kaliforniába kell -e még vizum, vagy benne vagyunk a mentességben?
10/10 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!