Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Azokat kérdezném, akik Szabolc...

Azokat kérdezném, akik Szabolcs megyében éltek, hogy szerettek-e itt élni?

Figyelt kérdés

Ti szerettek itt élni? Nem tartjátok ezt a helyet végtelenül unalmasnak és egyhangúnak?

Alapból Magyarország nem tartogat földrajzilag nagy attrakciókat, se tenger, se igazi hegyek, de ez a hely még országon belül is egy nagy 0 szerintem. Egy lapos puszta, semmi nincs itt, kirándulni se lehet a közelben, mert mindent láttam már és elsőre is unalmas volt. Én személy szerint utálok itt élni, mennék innen, és menni is fogok. Ti hogy éreztek ezzel kapcsolatban?

2020. aug. 4. 20:43
 1/5 anonim ***** válasza:
Éltem emiatt 10 évig Pesten. Utáltam. Én szeretem a csendet,a falusi életet,bár nem faluban lakom, Nyíregy itt van egy köpésre. A kisváros is élhető,ahol lakok,de mellette megmaradt csendesnek. Itt találtam meg a páromat,aki már a férjem és jön a baba is. De megértelek. Én sosem voltam egy nyüzsgős,világi ember, de aki olyan annak kevés Szabolcs egy idő után. Tesóm is előbb Pesten élt majd Angliába költözött. Ennek már 15 éve.
2020. aug. 4. 20:55
 2/5 A kérdező kommentje:
Én sem vagyok nyüzsgős egyáltalán, Pestet utálom, ott tanultam 3 évet, de meg se fordult a fejemben, hogy maradjak. Természethez közel szeretnék én is élni, mint most, de amit ez a megye nyújt, az nagyon kevés. Még egy domb sincs, semmi panoráma, semmi extra, az állapotokról és az emberek mentalitásáról nem is beszélve. Múlt évben voltam az Alpokban, elvarázsolt, az a hely gyönyörű. Azután ide visszajönni méginkább kiábrándító. Az az álmom, hogy oda költözzek. Angliát is imádom, éltem is kinn rövid ideig, de sajnos ott már zárják a kapukat.
2020. aug. 4. 21:00
 3/5 anonim válasza:
Nyíregyháza nekem a kedvenc magyar városom.
2020. aug. 4. 22:06
 4/5 anonim válasza:
Azért az igazi extrát, pluszt az jelenti, ha ismersz egy helyet. Jártam ott, értem miről beszélsz. Csak mondom.
2020. aug. 4. 22:23
 5/5 anonim ***** válasza:

20 éves koromig éltem Demecserben (ott is érettségiztem). Én személy szerint nem szerettem ott lakni. A kertesház és a vele járó munka nem az én világom. A szüleim véletlenül kerültek oda így semmi kötődésünk nem volt oda.

Gyerekként sokat jártunk Sóstóra ami az egyik legkedvesebb emlékem.

Aztán egyetemre mentem Debrecenbe, majd a diploma után Budapestre költöztünk a feleségemmel. Én imádok Budapesten lakni, szeretem a város nyüzsgését. Egy társasházban lakunk amit nagyon szeretek.

2020. aug. 5. 07:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!