Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mivel lehet védekezni betörők...

Mivel lehet védekezni betörők ellen ?

Figyelt kérdés
Mostanában a környékünkön egyre több a betörés a környéken (minden rasszizmus nélkül mondom ,hogy a kissebbség is egyre gyakrabban látogat a községünkbe) Van egy gyengébb íjam de nem vagyok túl ügyes és közel harcban valószínűleg allul maradnék. Egy számszeríjon gondolkoztam mert (amennyire én tudom nem kell hozzá engedély) persze nem nagy átütőerejű típusra gondolok hanem ilyen hobbi szintűre ami nem vinné át a delikvenst egy esetleges önvédelem esetén. Egyéb tippek?

2020. aug. 4. 10:51
 1/9 anonim ***** válasza:
80%
Úgy hogy otthon vagy:D
2020. aug. 4. 10:55
 2/9 anonim válasza:
100%
Riasztórendszer,komolyabb zár,fém ajtótok.Drága,de megéri.Elvégre az élet is veszélybe kerülhet.Zajt keltő eszköz is jól jön.
2020. aug. 4. 10:57
 3/9 anonim válasza:
53%
Nekünk itthon olyan zseblámpánk van amibe be van építve egy 1000wattos sokkoló. Garantált védelem! :D
2020. aug. 4. 11:01
 4/9 anonim ***** válasza:
84%

Ezt az íjas dolgot hagyd már, nem vagy robin a hód:DD

Másrészt téged csuknak le, mert nem önvédelmi eszköz, hanem sport + ölni is képes lágy részen találva...

Tréfából annyit tehetsz, hogy villanypásztort vezetsz a rácsokba, ez 24volt, megrázza őket, mint a teheneket-ennyi.

Másrészt riasztó félékből csemegézhetsz + kültéri kamerarendszer mozgásérzékelős reflektorral, esetleg egy kis sziréna hozzá.

Önvédelemre meg a gumis puskák-pisztolyok, melyek gumija 11mm....40mm-ig vannak.

Jobbára a 18-19mm-es gumisok bőven elég, de a 11-14 is odabax keményen.Ezek 60-120joule-al pofoznak.Airsot 1-3 joule, ami bőrön már zöldülést okoz, de az "játék".

Sokkolóért elítélnek, tiltott eszköz Magyarországon.

2020. aug. 4. 13:22
 5/9 anonim ***** válasza:
7%

Kutyus. :)

Egy jó hangos kutyát nem díjaznak a pirítottak. :)

2020. aug. 4. 13:34
 6/9 Beviz Elek ***** válasza:
100%
Kamerarendszer mozgásérzékelős lámpákkal.
2020. aug. 4. 14:08
 7/9 anonim ***** válasza:
A belátható udvart, zárt kaput, és a kutyát nem szeretik.
2020. aug. 4. 14:18
 8/9 anonim válasza:

Előzzö kommentekből jó ötletek:

-Áramot vezetsél be a kerítésbe.

-Vegyél egy harci/nagy kutyát(pl:pitbull,medve ölö,vagy jugoszláv farkasölő)

És ami én ajánlok:

-Gumi lövedékes sörétes/puska.

-Láncfűrész

-Vagy a családdal fel fegyverkezve rájuk támadni,és kutyával is,utánna kivégezni őket.

2020. aug. 10. 09:51
 9/9 anonim válasza:
Persze ha be mennek a területedre
2020. aug. 10. 10:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!