Magyarországon melyik városba költöznétek és miért? És azon kívül?
Szentendre
Csak
A hangulata / hazudok, kötődöm hozzá
Moszkva
Csak
A hangulata / hazudok, kötődöm hozzá
Szegeden lakom "ezer" éve. Voltam már jó pár helyen, de ide mindig visszatértem és vissza is fogok.
Ami engem Szegeden kívül megfogott, az Hollandia. Főleg a kisebb városai, pl. Amersfoort.
Eger és Pécs ahol nemrégiben jártam, mindkét város nagyon élhetőnek tűnt és kellemesnek, hangulatosnak.
Külföld tekintetében én is valami holland kisvárost mondanék, jártam néhányban és imádtam. :)
Ideális esetben, ha minden infrastuktúra adott lenne, lenne elegendő munkahely és tudnám, hogy mindig biztonságban élhetném az életem, akkor egyértelműen Eger. A város is szép, és a környék is.
Külföld esetében én nem mennék messzire, valamelyik nagyobb osztrák várost választanám pl Linz vagy Graz, de Innsbruck is nagyon jó helyek.
Debrecenből egyik magyar városba sem költöznénk; semmi okunk itt hagyni ezt a várost, nagyon jól érezzük itt magunkat.
Külföldön Szingapúr: rend, tisztaság, fényár, fejlődés, közbiztonság - minden, ami egy normális élethez elengedhetetlen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!