Ha wc-be öntöm a használt étolajat, akkor az elsősorban nekem vagy a vízszolgáltatónak árt?
Legyen eszed, ne a budiba, inkább a kézmosóba.
Vagy ha kertes ház gondolom tettek valahova a kerítés közelébe (belülről) egy fedeles tisztítónyílást.
Kit érdekel?
Ha ezzel is kárt tudok okozni ezeknek a nyomorékoknak, már megérte.
Nem fognak engem jogtalanul lehúzni 100 ezerrel.
Az ha a sütőolajat lehúzod meg se kottyan nekik, van erre leválasztó, maximum kiszedik a szennyvízből és elküldik a hulladékégetőbe. Esetleg mint sok helyen csak kiengedik valahova, nálunk pl van egy durvasűrés/ülepítés és annyi.
Nagyon kibaxni nem tudsz velük, max ha gyűjtöd az esővizet és pl a wc-t azzal öblíted.
Mondjuk régebben volt aki a esővizet az ereszből beleengedte, az hogy milyen kárt tudsz te ezzel okozni gőzöm sincs, én locsolok vele.
Amúgy ha gyűjtöd és azzal öblíted a wc-t mosol fel és öntöd be a felmosó vizet pl a wc-be azzal havi olyan 100-200 literrel simán kevesebbet kell tőlük megvenned, és annyival többet is kell hogy tisztítsanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!