Sziasztok! Szeretnék otthon egy kis zsebpénzhez jutni de nem tudom hogy szerintetek mi lenne jó persz már próbálkoztam a qjob-on de ottt nem mindig olyanok vannak amit otthon tudnák csinálni.előre is köszönöm.
2020. júl. 13. 18:24
1/8 anonim válasza:
Otthoni munka nem létezik. Max. youtuberkedős fos.
2020. júl. 13. 18:45
2/8 anonim válasza:
Nézz álláshirdetéseket. Rengeteg cégnél van most már home office, amikor nem kell bemenned a munkahelyedre, hanem otthonról dolgozhatsz. Én irodai adminisztrátorként jelenleg itthonról tolom a melót. Ugyanazt csinálom, mint az irodában csináltam, csak nem járok be, maximum heti 1-2 alkalommal, de akkor is 1-1 órára, ha nagyon muszáj.
2020. júl. 13. 19:14
3/8 anonim válasza:
Otthoni munka amiből meg is lehet élni alkalmazottként tényleg nem létezik.
Olyan amit a #2 ír az más dolog, a munkahelyi munkáját viszi haza, ennek semmi köze az ilyen netes otthon végezhető állásoknak.
2020. júl. 13. 19:31
4/8 anonim válasza:
Én teljes mértékben otthonról dolgozom. A cég adott laptopot, és azon dolgozom otthonról. Olyan céget keres, ami kínál home office-t. Így járvány idején a cégek jó része rájött, hogy tök felesleges irodát fenntartaniuk. Hiszen az irodai munkák jó része net-kapcsolattal, egy számítógéppel bárhonnan elvégezhető.
2020. júl. 13. 20:15
5/8 anonim válasza:
Testbirds-en megpróbálkozhatsz, de megélni nem fogsz belőle, nekem volt hogy semmi nem volt egy hónapban belőle, volt hogy közel 20.000Ft-nyi összejött, mikor mennyire vannak tesztek. Zsebpénznek viszont néha jó.
2020. júl. 14. 00:51
6/8 anonim válasza:
2-es vagyok, és egyetértek a 4-essel. Rengeteg álláshirdetés van, ahol kifejezetten home office-ba keresnek kollégát, akár 4-6 órában is. Vagy olyat, akinél egy kis irodát lehet berendezni, ergó mindent kapsz hozzá.
Én saját laptopról dolgozom, mert cégeset sajnos nem tudnak biztosítani.
Amúgy húgom és öcsém is home office-ban nyomja jelenleg a vírus miatt. Na, ők kaptak céges laptopot, mert ott telik rá.
2020. júl. 14. 07:39
7/8 A kérdező kommentje:
Sokan rosszul értelmeztétk.Nem szeretnék megélni belőle mert tudom hogy az lehetetlen de +pénz (pár ezer forint)-nek az mindig jo.
2020. júl. 14. 09:24
8/8 anonim válasza:
Patreonon bármilyen hobbival pénzt kereshetsz. Csak marketingtudás kell hozzá hogy mindenki tudjon rólad és a patreon oldaladról.
Magyarországon ha jól csinálod kereshetsz vele havi 10 000 forintot dollárban.
Globális szinten 1000$ meg 5000$ is ütheti a markodat havonta. De ahoz referenciákat kell mutatnod youtubeon és facen és instán és priterest és devianart ssstb...... mindenhol, és bizonyítanod hogy te érdemes vagy a támogatásukra hogy a hobbid tovább folytasd és mutass mégtöbb elképesztő dolgot amire képes vagy hadd lássanak mégtöbbet belőled.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!