Az ablakom már régóta bukik és nyílik egyszerre, és olyankor már bezárni se lehet. Már szerelő is látta, de hiába megcsinálta előjött újra ugyanaz a hiba. Mi lehet a baj? Mit tehetek?
"Már szerelő is látta, de hiába megcsinálta előjött újra ugyanaz a hiba. Mi lehet a baj?"
Az, hogy nem hívtad vissza, hogy javítsa meg garanciálisan.
Majd mi innen megjavítjuk!
Csak azt ne várd, hogy a kórházban meglátogassunk!
legközelebb tájékozódjál a szerelőnél.
Mi a gond, előfordulhat e megint, hogy lehetett elhárítani? Tartós lesz a javítás, vagy csak ideiglenes, stb. Én közben mindig kérdezek.
Nincs beragadva ez a nyelv az ablakodon? Ez akadályozza meg, hogy csak becsukva tudd átváltani az ablakot bulóról nyilóra. Ha ez beragad, és nincs rendesen becsukva, akkor lehet az, hogy felül nem nem csatlakozik, talál vissza rendesen a zsanérba és a bukó funkció rudazata tartja csak, és lóg az egész. Persze ez mellett egy normális beállítás is kell.
5, mert azt irta, regota. Szamomra ez annyit mond ebben az esetben, hogy evek ota. Azzal mar nem tud visszamenni gariba.
Persze lehet hogy nem igy van, csak en igy ertelmeztem.
Köszönöm válaszaitokat. A 6-os válaszolómnak van igaza, pont ez a hiba... De a vasalatot már cserélték és újra előjött a hiba...
Korábban hónapokig nem is használtuk azt az ablakot a hiba miatt.
A számláról annyit, hogy én nem vagyok jártas ezekben de most közel 10 féle szerelőt vagy egyéb munkást kellett hívnom renoválás miatt (nem akartunk barkácsolni), de egyik se adott számlát, amelyik előtte fűt-fát ígért (kádfényező) se számlát, se "használati utasítást" nem adott amit magától ígért... Se garancia papírt amit szintén ígért.
Egyik, hangsúlyozom egyik se csinált olyan munkát, hogy én laikusként észre ne vegyem a hibákat!! Akkor mennyi hiba lehet a munkájukban amit csak szakember láthatna vehetne észre?! Persze egyik se olyan hiba - talán - ami miatt működésképtelen vagy teljesen rossz az egész munka, szerelés, javítás, de nem azért fizetünk, hogy elégtelen vagy elégséges munkát adjanak át.
Főleg egy villanyszerelőnél kritikus, hogy tényleg jó legyen a munka...
És az a másik gyanúm, hogy sok ugyanannyit kért mint ha számlát is követeltem volna. Mert elvileg számla nélkül olcsóbb.
Ezt onnan is gondolom, hogy sok alig vagy nem akarta elfogadni az "udvariassági" borravalót, vagy ha bármi baj van akkor "így meg úgy meg amúgy".
Talán az asztalos munkája volt a legjobb, az már közepes legalább, ami nekem már jó, mert tisztába vagyok vele hogy amit ember csinál semmi se tökéletes és minden mulandó.
A 6-os válaszolómnak annyit még, a küldött fotója alapján, az én nyílászárómon nem ilyen "elmozdítható pántféle van", hanem egy kis "bütyök", kúp szerű rész ami körül rugó van.
Elvileg azt kéne nyomogatni (?), csavargatni (?), hogy zárható legyen...? Nem tudom, nekem nem sikerült...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!