Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Flipre vagy digire váltsak...

Flipre vagy digire váltsak (telekom előfizető vagyok)?

Figyelt kérdés
Mit lehet tudni a digi és a flip szolgáltatásairól? Akadozik a net, megbízható?
2020. júl. 5. 21:27
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nálam digi van. 5 év alatt szerintem egyszer sem volt kimaradás semmiben
2020. júl. 5. 21:46
 2/7 anonim ***** válasza:
84%
A Flip a telekom saját márkája. Megéri váltani. Ugyan azt kapod mint eddig, csak olcsóbban.
2020. júl. 5. 21:49
 3/7 anonim ***** válasza:
69%
Digi sokkal jobb. Tobb csatorna, gyorsabb net.
2020. júl. 5. 22:28
 4/7 anonim ***** válasza:
69%
Digi. Messze a legolcsobb es a legjobb.
2020. júl. 5. 23:02
 5/7 anonim ***** válasza:
94%

Hát, én az évek alatt már mindhárom nagy szolgáltatónál voltam, net, tévé, műholdas tévé, telefon, privát mobil, céges mobil, etc., és általánosságban nekem az a tapasztalatom, hogy:

- Telekomnál a szolgáltatás minősége borzasztó, a net akadozik, a tv elmegy, etc. Viszont az ügyfélszolgálat szerintem nagyon jó, én mindig mindent azonnal el tudok intézni. Nem kötekednek, nem vernek át, nem kérnek mindig valamit mielőtt segítenek, csinálják amit mondasz. Ha közlik hogy nem lehet, akkor mondod hogy de igen, én akkor is ezt szeretném, és előbb-utóbb sikerül, amit akarsz. Megbecsülik azt is, aki régóta náluk előfizető, mindenféle hűség programokkal, kedvezményekkel (de nem ilyen mondvacsinált parasztvakítással).

- A UPC-nél borzasztó a szolgáltatás és az ügyfélszolgálat is

- A Digi-nél első osztályú a szolgáltatás minősége viszont az ügyfélszolgálat meg egyáltalán a magyarországi infrastruktúra annyira a béka segge alatt van hogy élvezhetetlenné teszi az egészet.

A Flip-et kb. úgy képzeld el mint mondjuk az Eurowings légitársaságot, ami a Lufthansa fapados cége.

2020. júl. 5. 23:08
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk a Digi-nél nincs is szükség az ügyfélszolgálatra, mivel az utóbbi öt évben egyszer sem kellett reklamálnom.

:)

Ráadásul üvegkábelen jön!

Az mobilinternet a telefonon meg ingyenes az év végéig, bár lehet, hogy huszadszorra is meghosszabbítják.

3 kütyüdön ingyen használhatod a Digi-tv-t is.

A számla pedig egy egyszerűen értelmezhető kis sajtcédula.

A fentiek fényében nem lehet kétséges a választás.

2020. júl. 6. 10:03
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
* Azt még kifelejtettem, hogy 4 db ingyenes sim kártyát is kérhetsz és Digin belül ingyenesen beszélsz, a többi irányba meg 5 Ft-ért.
2020. júl. 6. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!