Mi történne akkor, ha újból kijárási korlátozás lépne életbe, azonban sem nem Lakcím, sem nem Tartózkodási hely nincs feltüntetve a lakcím kártyán? Többi lent.
"De a korlátozás alatt viszont nem igen szabadna elhagyni a lak/tartózkodási helyet."
Ezt nem jól tudod. Kijárási korlátozás alatt el lehet hagyni a lakhelyet, tartózkodási helyet. Amire te gondolsz, az a kijárási tilalom.
Eddig se lakcímkártyától függött. Hivatalosan az volt a kérés/utasítás/javaslat hogy válassz egy helyet ahol laksz a járvány alatt, és azt a lehető legkevesebbszer hagyd el.
(Ha kötelező karanténba kerül az ember, akkor nem tudom hogy működik, hogy köteles a bejelentett címére menni, vagy pedig a karantén elrendelésekor ad meg egy címet, hogy ő ott lesz 14 napig. Ha valaki tudja, majd megosztja velünk.)
Értem, értem.
Azonban a kérdést az erdőben lakhatásra fókuszáltam.
Tehát, ha még egy ugyanilyen korlátozás jönne, akkor mondhatom, hogy az erdőkben kempingezek országszerte? És a rendőr nem tud mire megbüntetni?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!