1/7 anonim válasza:
Mindenki másra esküszik. Nekem mindkettő volt, lényegi különbséget nem vettem észre.
2/7 A kérdező kommentje:
Intex medence:450×220x84 cm,medencetest anyaga:PVC,váz anyaga:fém 49.000 Ft
Bestway medence:400×211×81 cm,medencetest anyaga:PVC+poliészter,váz anyaga:acél 50.000 Ft
Eközött a kettő között vacilálunk.
2020. jún. 27. 21:27
3/7 anonim válasza:
Tök mindegy, ugyanaz a minőség.
A lényeg, hogy homokszűrőt használj, mert az a papíros egy fos ekkora mennyiségű vízhez. Vagy vakarhatod az algát egész szezonban.
5/7 A kérdező kommentje:
A Bestway felé azért hajlok,mert annak a váza acél.Az Intexnek fém,viszont nagyobb valamennyivel,ami azért is számít,mert 3 gyerek+2 felnőtt használná.
2020. jún. 28. 10:34
7/7 anonim válasza:
Idénre summerwayt vettem. Na ennél tényleg érezni, hogy egy egyszerűbb konstrukció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!