Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Még mennyi ideig lesznek...

Még mennyi ideig lesznek benzines kerti gépek, és mikor lesz az hogy az összes elektromos lesz?

Figyelt kérdés
2020. jún. 23. 21:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
51%
Igen, nyilvánvaló hogy a szomszéddal van a baj (látom, hogy mit művel a fűkaszával és hogy miért tart addig ameddig) de ha elektromossal csinálná, az legalább jóóóóóóval halkabb lenne. :)
2020. jún. 26. 09:27
 12/14 anonim ***** válasza:

Sajnos nálunk is ugyan ez van. Szombat délután a heti 50 órád után kiülnél a kertbe egy sörrel a kezedben, aztán a szomszéd rákezd a benzines kaszával veretni, a saját hangodat nem hallod egy órán keresztül.

Persze, persze megértem, a térdig érő füvet más nem viszi, de akkor is nagyon zavaró.

Mellesleg ma már egy csomó helyen tiltja az önkormányzat a hétvégi zúgást, benzines fűnyírót, flexet, körfűrészt és társait, pont azért mert rettentő hangosak.

Közterület felügyelőnek lehet szólni.

2020. jún. 26. 18:07
 13/14 anonim ***** válasza:
66%

Na de nézd a másik oldalát.

Én a múlt héten idén másodszorra vágtam le füvet, benzines fűkaszával, kb. 20 perc alatt. (Nagy teljesítményű kínai, nem valami drága 1 LE-s szegélynyíró.)

Aki odavan a szép gyepért, és kis nyüzüge elektromos fűnyíróval tolja, az 7-10 naponta zúgat kétszer annyi ideig, mint én egy-másfél havonta. Igaz, csendesebb, de azért én nem szívesen hallgatom.

Én ráadásul nem szoktam sz@r zenéket bömböltetni naphosszat, nem szoktam a baráti körrel óbégatni minden szombat éjszaka, nem flexelek állandóan az udvaron, csak évi kb. 1 alkalommal, meg egyáltalán, nagyon ritkán csapok zajt, az esetenként előforduló fűvágáson kívül. Ha minden szomszédom csak ennyit zajongana, mint én a fűkaszával, hálaadó misét mondatnék.

2020. jún. 26. 19:29
 14/14 anonim válasza:
100%

Fél életemben elektromos fűnyírót használtam. 1000 m2 füves terület.

Aztán vettem benzinest. 5,5LE (4000 W)

Hát ég és föld a különbség. Senki nem fogja visszaadni azt a temérdek időt, amit a villanyossal eltököltem.

Majd akkor veszek újra villanyost, ha árulják 4000 W-os motorral.

jan. 19. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!