Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mikor lehet kiszólni a játszót...

Mikor lehet kiszólni a játszótéren hangoskodóknak, hogy legyenek csendesebbek?

Figyelt kérdés

Folyamatosan megy közöttünk itthon a vita, mert én mindenáron szólni akarok a szomszédoknak (társasházban lakom, előttünk van a játszótér) hogy halkabban tomboljanak már a gyerekeikkel együtt, mert nem lehet tanulni délután, amíg kint vannak, konkrétan az ÉN ABLAKOM ALATT tombol mindegyik, idevonzanak más kölyköket is, amivel nem lenne bajom, de soha nem szól rá gyerekre, hogy kultúráltan játsszon, ne üvöltsön, artikulátlanul tomboljon, még adják alájuk a lovat is. Meg lehet őrülni, de a családom másik része azt vallja, nincs jogom kiszólni, mert itt lakik. És használhatja. Én ezt értem, nem ezzel van problémám. De aki nem itt lakik is miért az én ablakom alatt veri magát, nem is a játszótéren vannak már szinte, ideszoktak az ablakom alá, s nekem ez a pár óra kihagyás nagyon sok tanulás szempontjából, mert vizsgaidőszak van.

Most szólhatok nekik, hogy halkabban vagy tényleg nem tudok mit csinálni ezzel? Mert úgy érzem nekem legalább annyira van jogom nyugodtan tanulni, mint nekik lent őrjöngeni, hangoskodni órákon át. Most arról nem tehetek, hogy a hülye járvány miatt minden koli és egyetem bezárt, s itthon kényszerülök tanulni, így is elég nehéz, hát még így. Mit tudok tenni?

2020. jún. 12. 18:40
A kérdező szavazást indított:
Igen, van jogom szólni, hogy vegyenek vissza
Sajnos nincs, ki kell bírnom és mást csinálni addig
13 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
85%
Van jogod de semmire se mész vele.Ezeket a szűlőket sem nevelték meg,akkor mit lehetne elvárni tőlük ?
2020. jún. 12. 18:43
 2/8 A kérdező kommentje:
Értem és igazad van teljes mértékben, de azért élt bennem a remény, hogy van bennük annyi, tiszteletben tartják szerencsétlen egyetemista lényem :D
2020. jún. 12. 18:45
 3/8 anonim ***** válasza:
80%
Kb este 10 után.
2020. jún. 12. 18:54
 4/8 anonim ***** válasza:
80%
Ja este 10 után, előtte felesleges.
2020. jún. 12. 19:05
 5/8 A kérdező kommentje:
De nem úgy van, hogy ez már nem számít? Ez az időkorlát?
2020. jún. 12. 19:21
 6/8 anonim ***** válasza:
83%

Füldugót nem próbáltad? Van aki bírja, van aki nem.

Nekem nagyon hangos munkahelyen jó volt, aludni nem.

2020. jún. 12. 19:44
 7/8 anonim ***** válasza:
66%
Maximum udvariasan kérheted. Egyébként füldugó, könyvtár, park... Valószínűleg te is üvöltöztél kiskorodban a játszótéren rohangálva.
2020. jún. 12. 20:48
 8/8 anonim ***** válasza:
83%
Mikor a legzajosabbak akkor kinyítod az ablakot majd kiraksz egy hangszórót és normál hangerővel elkezded nyomatni a Belgától az egy két há... Kezdetű számot
2020. jún. 13. 04:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!