Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Ez azért lehet mert utál itt...

Ez azért lehet mert utál itt lakni?

Figyelt kérdés
Lassan 1 éve hogy összeköltöztünk a barátommal, viszont az utóbbi időben kezd kissé megváltozni a viselkedése. Munka után is beszervez közös programokat, alig eszünk itthon, és ha hazajövünk akkor még csak leül a gép elé és sorozatot néz. Mintha kerülné a lakást. Próbáltam beszélni vele, de nem mond semmit. Ha tényleg utálja, akkor milyen jelei lehetnek még?
2020. jún. 8. 09:22
 1/9 anonim ***** válasza:
74%
Nem téged kerül?
2020. jún. 8. 09:31
 2/9 anonim ***** válasza:
74%
Ja, veled van baja, nem a lakással.
2020. jún. 8. 09:59
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne jeleket keress, hanem beszéljétek meg. A kommunikációval nagyon sok minden ki tud derülni.
2020. jún. 8. 10:21
 4/9 anonim ***** válasza:
32%
A következő jel, hogy nem fog otthon aludni. Elmegy egy másik nőhöz, mert utálja a lakást.
2020. jún. 8. 10:50
 5/9 A kérdező kommentje:
Nem, velem megy, mindenhová együtt megyünk. És azt is írtam hogy már próbáltam beszélni vele, de nem mond semmit
2020. jún. 8. 11:12
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nincs kedve otthon ülni, inkább tartalmas időt szeretne veled eltölteni, ezért programokat szervez. Ez komolyan ekkora baj?
2020. jún. 8. 11:16
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

De ezt hogy kell elképzelni? Te megpróbálod vele megbeszélni, ő meg ül balta arccal és síri csendben várja hogy végezz? Ha ez így van, akkor valami komoly problémája lehet, elég furának tűnik.

(Amúgy nem lehet, hogy az elmúlt hetek "karanténja" teszi? Én élveztem, de el tudom képzelni hogy akit megviselt az most nem nagyon akar otthon lenni, inkább elmászkálna ide-oda most, hogy végre lehet..)

2020. jún. 8. 12:05
 8/9 A kérdező kommentje:
Mi karantén alatt is mászkáltunk. De nem tudom. Biztos igazatok van...
2020. jún. 8. 13:32
 9/9 anonim ***** válasza:

Akkor marad az, hogy valami nem oké a fejében.

(Amúgy hogy mászkáltatok programokra, étterembe ha nem voltak nyitva? :D )

2020. jún. 8. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!