Sajtkuka14c kérdése:
Űrhajós filmeket tudtok mondani ami érdemes megnézni ?
Figyelt kérdés
Engem most kezd érdekelni ez az egész űrhajós mi van oda kint lehet dokumentum film is2020. máj. 28. 09:39
1/5 anonim válasza:
Az első ember Ryan Gossling főszereplésével. Szerintem jól megcsinálták, izgalmas.
2/5 anonim válasza:
Nos nem tudom, mennyire számít űrhajós filmnek, de űrhajón játszódik: Passengers (Jennifer Lawrence, ugye).
3/5 anonim válasza:
A Spektrumon tavaly ment egy dokumentumfilm sorozat, rendkívül érdekes volt. Próbáld megszerezni. Csak a címeit tudom: - Az Apollo-program - A holdra szállás elfeledett hősei - Az amerikai űrprogram története - Az utolsó ember a holdon - Az Apollo krónikák - Ember a holdon - A holdra szállás - A hold foglyai -.
5/5 anonim válasza:
HBO minisorozat: A Végtelen Szerelmesei (Az út ami a földről a holdra vezet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!