Mit tegyek,vagy milyen edényt használjak,hogy a megkelt kenyértészta ne ragadjon bele abba az edénybe,amiben kelesztettem?
Figyelt kérdés
Kenyérsütésre adtam a fejem, és eddig mindig beleragadt a megkelt kenyértészta,és nem tudtam úgy kivenni belőle,hogy hozzá ne kelljen nyúlnom.
Tudom,hogy a második 15-20 perces kelesztés után nem szabad megnyomni a tésztát,mert összeesik a sütés alatt.
Szeretnék tanácsot kérni Tőletek,hogy mit csináljak,hogy könnyen ki tudjam venni a megkelt kenyértésztát az edényből?
2020. máj. 21. 11:58
1/6 anonim válasza:
Ki szoktam olajozni az edény oldalát,alját.
2/6 anonim válasza:
Nekünk egy fényes műanyag tálunk van erre, soha nem ragadt még bele semmilyen tészta.
3/6 anonim válasza:
Én a második kelesztést már a sütőedényben csinálom benne a sütőben. Amikor megkelt csak rákapcsolom sütésre és megsütöm.
4/6 anonim válasza:
A második kelesztést mindig a sütőformában/edényben kell csinálni.
5/6 anonim válasza:
A kidolgozott tésztalabdát kend körbe egy kis löttyintésnyi olajjal, így nem ragad és nem is szárad ki.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindenkinek!
2020. máj. 21. 21:03
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!