Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » A cigányok miért vágják ki a...

A cigányok miért vágják ki a fákat az udvarukban?

Figyelt kérdés

Tényleg nem cigányozni akarok, de az utóbbi években a harmadik család költözött a környékre és mindegyik azzal kezdte, hogy totál letarolta az udvart. A mostani ház egy régi, de nem elhanyagolt épület, az udvaron volt egy hatalmas 30-40 éves fűzfa két nagy diófa, kisebb gyümölcsfák, tegnap-ma kivágták mindet, így levelestől, mindenestől.

A másik két családnál is totál üres az udvar, a környéken mindenki másnak szépen befásított.

2020. máj. 17. 21:02
 1/10 anonim ***** válasza:
84%
Terjeszkednek , kell a hely sufninak a lopott verdaknak a sitt hulladeknak . Primitív ismérve a rombolás szennyezés . A korlatolt fullra betonoz mindent mert a zöldet utalja .
2020. máj. 17. 21:07
 2/10 anonim ***** válasza:
73%

A mi szomszédunkba a szembeszomszéd (tiszta magyar család) lányáék költöztek egy éve, elsö dolguk volt minden fár, bokrot kivágni a kertben is, meg a ház elött is, söt tavasszak azon mérgelödtek, hogy pár hagymás virág kihajtott, pedig tavaly megpróbálták azokat is kiírtani. (Idöközben a kertet letérkövezték, mert úgy tiszta és rendes.)

Szóval ez nem cigány szokás, mások is megteszik ugyanúgy.

2020. máj. 17. 22:05
 3/10 anonim ***** válasza:
78%
Arra gondoltál-e, hogy a fát kivágni csak munka, de rüzelőt venni pénz is szükséges?
2020. máj. 17. 22:08
 4/10 anonim ***** válasza:
93%
Nekem is az jutott eszembe, hogy talán tüzelőnek aprítják fel.
2020. máj. 17. 22:38
 5/10 mindentudó99 ***** válasza:
67%
Gyümölcsfa minek? Azt permetezni kell. Majd lesz másnak. Pl nekem. Beszerzik mastól ahogy szoktàk. Pl tőlem.
2020. máj. 18. 06:39
 6/10 anonim ***** válasza:
85%

A hideget nehezebben tűrik mint az éhséget. Ez utóbbit megszokták az őshazájukban.

Még a saját háztetőjükböl is képesek menteni faanyagot.

2020. máj. 18. 08:23
 7/10 anonim ***** válasza:
76%
most? költési,fészkelési időszakban? Idióta bugris bunkók. Megérdemli az ilyen, hogy rombolódjon le a háza
2020. máj. 18. 10:00
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

- kell tüzelőnek

- more nem fogok én levelet söpürni

- el lehet adni

- vannak akik szerint "rendezettebb" a kert ha nincs benne fa

- lehet hogy mást akar ültetni

Egyébként én se igazán értem, a telkünk vége egy kész erdő (utolsó utca vagyunk az erdő mellett, szóval szó szerint), imádjuk. Egy-két fát vágtunk ki amik betegek, satnyák voltak, azok helyett ültettünk újakat. Többet nem is költöznék olyan telekre ahol kevés a fa. :D

2020. máj. 18. 11:34
 9/10 mindentudó99 ***** válasza:
91%
Máshol is az van hogy ha a cigány nyáron fához jut eladja? Nem teszi el télre. Télen meg bringával 10 kilójával hozza az uszadékfát a Dunáról minden nap.
2020. máj. 18. 17:14
 10/10 anonim ***** válasza:
55%

Nemcsak a fákat... Az életrevalóbbak a parkettát is fel szokták szedni tüzelőnek, illetve a bejárati ajtót, ablakkeretet. Aztán a helyére tesznek egy pokrócot, vagy kitömik újságpapírral.

Szép szokás.

2020. máj. 30. 15:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!