A lomtalanított holmikkal mit csinálnak?
Átválogatják, vagy egybe ledarálják? Újrahasznosítják?
Régi holmikat lomtalanítunk garázsból.
Ha én külön szedegetem mindenféle alkatrészről mondjuk a műanyagokat, akkor annak lesz haszna?(vagy a hulladékudvar műanyag tárolójába egyáltalán be tudom dobni? ha ugye jelöletlen műanyag)
Vöröskeresztnek, vagy hova lehetne adni olyan dolgokat, hogy pl cd tartó állvány?
Vagy ha egyéni lomtalanítást kérek(évi 1 ingyenes) akkor valamennyire hasznosulnak, valamilyen formába?
Olyan irányú a kérdésem, hogy hogyan hasznosul legjobban a cucc? Így bolygó szempontjából
Kommunális hulladéklerakóba kerül. Nem szelektálják.
Már a kukásautóban elkezdik tömöríteni.
Ha szelektíven akarsz lomtalanítani, akkor az macerás. Hiszen el kell hinni kijelölt hulladékudvarba.
CD-tartót eleve ki sem kellene dobni szemétbe, mert valaki biztos örülne neki. (ha felrakod netre)
Számos más dolgot is el lehet ajándékozni. Én például örülnék műsoros magnókazettának, pedig az másnak szemét.
Ez lehetne megoldás, de most a vírus miatt zárva: [link]
Javaslom, hogy ingyenes FB csoportba lehetne meghirdetni.
Vagy a közelieknek garázs vásárt tartani, akár ingyenesen is.
Bárkinek elajándékozhatjátok, ami még hasznosítható, de nektek nincs szükségetek rá.
Vannak segély szervezetek:
Magyar Ökumenikus Szolgálat
Máltai Szeretet Szolgálat
Akár a Vöröskereszt
Talán még az Ételt az Életért Alapítványnál is.
És lehetnek még hasonlók.
Ne dobjátok a szemétbe, aminek más még örülni, és értékelni tudna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!