Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Véres maszk mosása?

Véres maszk mosása?

Figyelt kérdés
A munkahelyemen kötelező maszkot hordanunk és nekem sajnos eléggé eleredt az orrom vére, amitől a maszk tiszta véres lett. Mire hazaértem beáztattam és próbáltam szappannal kimosni, azután mosószerrel is, de nem jött ki. Van valami ötlet hogyan mossam ki? Fehérítőbe nem tudom beáztatni, mert nem fehér és kötelező ezt az "egyenmaszkot" viselni.

2020. máj. 7. 15:20
 1/4 anonim ***** válasza:
42%

A vér csak akkor jön ki, ha AZONNAL beáztatod hideg vízbe. Maga a mosás talán ráér, de csak ha addig nedvesen, hűvösen és lehetőleg szappanosan tartod.

Ha már beleszáradt akkor nem tudsz tenni semmit, kérj új maszkot.

2020. máj. 7. 16:18
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Mosd ki marhaepe szappannal. Az sokszor a beszáradt vért is kihozza. Lehet vele színeseket is mosni, nem fehérít.
2020. máj. 7. 19:54
 3/4 anonim ***** válasza:
30%
Áztasd Biopon mosószeres oldatban 1-2 napig, utána lehet hipózni óvatosan.
2020. máj. 7. 20:05
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ki fogom próbálni.
2020. máj. 8. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!