Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Milyen a 20 kerület?

Mirakis kérdése:

Milyen a 20 kerület?

Figyelt kérdés
Pontosan a Tompa utca környéke nagyon szemezgetünk párommal 20. Kerület Tompa utca 12 es szám házzal milyen az a környék lakható milyen a közlekedés és ki és a többi válaszokat előre is köszönöm

#családi ház #20 kerület
2020. máj. 3. 20:40
 1/2 anonim ***** válasza:
18%
A 20. kerület elég gázos.
2020. máj. 5. 11:34
 2/2 anonim ***** válasza:
27%

Vannak gázos részei a 20-nak, de eléggé jól fejlődik, csend van, a Tompához hasonló mellékutcákban tizta vidék fíling.

Én 3 éve itt élek, a központ mellett egy csendes mellékutcában. Azelőtt laktam a 10., 8., 14., 13. kerületekben is évekig. A 20. kerület sokkal élhetőbb, nyugisabb mint a többi.

Nagy ritkán, talán 2 havonta van felénk 1-1 ordibáló c kategóriás lakos, de az összes fenti kerületben megvan ez. És mondom, én itt lakom a központ mellett.

Egyébként sok az étterem (legutóbb Pizza hut nyílt erre, amint csodálkoztunk is :)), kicsi-nagy bolt, parkok, általában ilyentájt békeidőben a főtéren fagyiznak, zenét hallgatnak, lazulnak az emberek. A főtér, városháza szép, rendezett, mindig újítgatnak valamit.

A Tompa utcától sincs messze a KÖKI, Shopmark, a Soroksári Tesco, Auchan, IKEA.

M5höz kicsit közelebb van a ház amit néztél, így Hungáriáról oda is ki lehet fordulni hazafele menet kocsival vagy M0-n keresztül, attól függ hol dolgoztok.

De közel jár a 151-es busz, békeidőben eléggé telített. Meg azt hiszem a 99-es busz is arrafele jár, ami a Blahához megy befele.

Sulikról, ilyesmiről nem tudok nyilatkozni.

Értelemszerűen olyan nincs hogy egyetlenegy sötét alak se jár soha abban az utcában. Kertesházak sora, csendesek azok az utcák, egy jó riasztóberendezés legyen alap. Attól függetlenül ha jó áron, jó nagyságú és elrendezésű házat találnék arrafele, én biztos megvenném, mert őszintén szólva átgurulva ezeken a kis utcákon az jön le, hogy redben van tartva a környék és nagy a nyugi.

Azt meg már csak így a végére írom, hogy most ha lemegy ez a jelenlegi helyzet, tervben van a Lágymányosi hídtól délre eső terület kőkemény fejlesztése, és egy déli centrum létrehozása, akkor pedig majd szépen felértékelődik a 20. ker is, és remélem még jobban polgáriasodik.

2020. máj. 5. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!