Mik ezek a robbanások Debrecenben?
Figyelt kérdés
Nem rég óta lakom a Malompark környékén és napközben, heti néhány alkalommal egy-egy robbanást lehet hallani, ami megrázza az épületeket. Megmondaná valaki, aki ismerős erre, hogy mi ez?
(A katonaságra tudok gondolni, de konkrétabbann nem tudom, hogy mi lehet)
Köszönöm!
2020. ápr. 29. 09:50
1/4 anonim válasza:
Hangrobbanás csinál ilyet, mikor a Gripenek gyakorlatoznak. A jégágyúzásnak (nyáron) van még robbanó hangja, de abba nem remegnek be a házak.
2/4 A kérdező kommentje:
Aha, koszi. Nem tudtam, hogy ilyen komoly gepek is vannak itt Debrecenben. Ezeket lehet latni is? Mennyire magasan gyakorlatoznak?
2020. ápr. 29. 14:00
3/4 anonim válasza:
Nem tudom, én Debrecentől 50 km-re lakom, és délelőttönként 1-2 alkalommal itt is vagy egy nagy robbanás, beleremeg a ház.
4/4 anonim válasza:
Nem Debrecenben vannak, de a magyar határokon belül szoktak maradni. Ki is szoktak adni időnként tájékoztatást, pl:
"A HM felhívta a figyelmet arra, hogy a repülés során - Kecskemét, Eger, Mezőkövesd, Tiszafüred, Tiszaújváros és Nagyatád, továbbá Kaposvár, Szigetvár valamint Szolnok térségében, az érintett napokon 14.50 és 21.30 között előfordulhat a megszokottól eltérő, nagyobb zaj- és hanghatás."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!