Mivel dekoráljam a szobámat? 16/L
Most kaptam új szobát, és nem tudom mivel dekorálni.
Venni nem igazán tudok, mivel nincs pénzem, szóval itthoni dolgokkal tudok dolgozni, meg amit kikunyerálok a szüleimtől. Viszont nyomtatni tudok, mert van színes nyomtatónk és számítógépünk.
Szeretem a cicákat, a harry pottert, a természetet, és oda vagyok minden kreatív dologért.
Szerintetek milyen dekorációt tegyek fel amit otthon össze lehet dobni fillérekből, de szép?
Sajnos csak karácsonykor használjuk, addig fenn van a padláson.
De köszi a választ.:-)
Szerintem kezd azzal, hogy keresel inspirációt. A pinterest-et nem tudom ismered-e, nagyon jó ötletek vannak ott fenn.
Inspirálódj, nézelődj. Miket szeretsz? Milyen hangulatú szobát szeretnél?
Pl. Ez a "celetial room" kategória:
Kicsit mágikus hangulata van, nem tévesztendő össze a "galaxy"-val, itt a csillagokon a hangsúly.
Vagy ez pl. girly room
Ez cozy, hygge:
Vagy ez például minimalista:
Meg kellene találni előbb, hogy mi tesz boldoggá, melyik szoba az, amelyikbe otthon éreznéd magad. És az szerint dekorálni.
Például a Pepcoba elég olcsón kapni égősort, az egyes is ezt írta, mivel nagyon jó hangulatot tud árasztani.
Vagy például otthoni cuccból tudsz só-liszt gyurmát csinálni (neten van fenn recept), amivel tudsz pl ilyensmit alkotni:
Ez pl az elsőhöz, a celestial room decor-hoz köthető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!