Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mivel dekoráljam a szobámat? 16/L

Mivel dekoráljam a szobámat? 16/L

Figyelt kérdés

Most kaptam új szobát, és nem tudom mivel dekorálni.

Venni nem igazán tudok, mivel nincs pénzem, szóval itthoni dolgokkal tudok dolgozni, meg amit kikunyerálok a szüleimtől. Viszont nyomtatni tudok, mert van színes nyomtatónk és számítógépünk.

Szeretem a cicákat, a harry pottert, a természetet, és oda vagyok minden kreatív dologért.

Szerintetek milyen dekorációt tegyek fel amit otthon össze lehet dobni fillérekből, de szép?

2020. ápr. 21. 13:51
 1/3 anonim válasza:
100%
Ha esetleg van vmi égősor akkor azt falra szerelheted
2020. ápr. 23. 20:49
 2/3 A kérdező kommentje:

Sajnos csak karácsonykor használjuk, addig fenn van a padláson.

De köszi a választ.:-)

2020. ápr. 24. 08:41
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem kezd azzal, hogy keresel inspirációt. A pinterest-et nem tudom ismered-e, nagyon jó ötletek vannak ott fenn.

Inspirálódj, nézelődj. Miket szeretsz? Milyen hangulatú szobát szeretnél?

Pl. Ez a "celetial room" kategória:

[link]

Kicsit mágikus hangulata van, nem tévesztendő össze a "galaxy"-val, itt a csillagokon a hangsúly.

Vagy ez pl. girly room

[link]

Ez cozy, hygge:

[link]

Vagy ez például minimalista:

[link]

Meg kellene találni előbb, hogy mi tesz boldoggá, melyik szoba az, amelyikbe otthon éreznéd magad. És az szerint dekorálni.

Például a Pepcoba elég olcsón kapni égősort, az egyes is ezt írta, mivel nagyon jó hangulatot tud árasztani.

Vagy például otthoni cuccból tudsz só-liszt gyurmát csinálni (neten van fenn recept), amivel tudsz pl ilyensmit alkotni:

[link]

Ez pl az elsőhöz, a celestial room decor-hoz köthető.

2020. ápr. 27. 08:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!