Ezt hogy kell nézni? (link)
Figyelt kérdés
[link] itt van bal oldalt egy kép a pink falról,jobb oldalt pedig a színskála. én olyan színt akarok ami a képen van,az melyik a skálán?2010. júl. 27. 19:27
1/4 anonim válasza:
Talán az első sor utolsója?
Igaz az pirosasabb,de a többi meg szerintem lilásabb inkább,mert az ott Pink ami neked tetszik a képen.
2/4 A kérdező kommentje:
de az nem lenne túl halvány a falon ?:S mert a képen meg olyan intenzív szép színű:(
2010. júl. 27. 19:38
3/4 anonim válasza:
Vannak olyan festék üzletek, ahol kevernek ki színt. Ott biztos tudnak segíteni. Számítógépen keverik ki a színt, és addig játszanak, amíg ilyen nem lesz.
4/4 A kérdező kommentje:
voltam már boltban,de nagyon drágán keverik :S és akkor mondtam,hogy itt láttam olyan színt.. arra meg nem reagáltak,mintha meg se hallották vna xD
és jövőhéten lesz festve a szobám,anyu azt mondja,hogy másik színt nézzek,de én nem akarok :S
2010. júl. 27. 20:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!