Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Leandert hogyan lehet gyökerez...

Leandert hogyan lehet gyökereztetni vízben?

Figyelt kérdés

Vágtunk le néhány leander hajtásvéget, a leveleket leszedtem csak a tetején hagytam meg néhányat és valamennyi vízbe tettem őket egy sötétebb műanyag flakon levágott aljába. Kb 1 hete vannak így. Először az ablakban volt azon a részen ahol van egy kis napfény de nem éri egész nap, aztán azt mondták hogy vegyem ki az ablakból, hogy ne érje fény.

Akkor most napos vagy árnyékos helyre tegyem? Sok vagy kevés vízbe? Van valami egyéb teendő?

2020. ápr. 11. 14:43
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
2020. ápr. 11. 14:49
 2/3 anonim ***** válasza:
Én márciusban megmetszettem a teleltetés után nekilóduló leandert és nem akartam kidobni a friss zöld ágakat, így utánanéztem a neten a gyökereztetésnek, több oldalt, külföldieket is összevetettem, a legtöbben azt írták, hogy normál vízben véghezvihető a dolog, mindegyik ugyanúgy javasolta vágni a leandert. Nos, nekem a mai napig semmi gyökér nincs rajtuk, pont fel is adtam, csak bebarnultak a levélcsonkok és ennyi. Dobom kifele.
2020. máj. 16. 11:47
 3/3 A kérdező kommentje:
Hát én is kidobtam több mint egy hónap után. Egyik munkatársam pedig azt mondta, hogy neki az ablakban minden éven kigyökerezik. Nekem volt ablakban is meg árnyékosabb helyen is de semmi...
2020. jún. 1. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!