Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mit tehetnék? Víz közmű számla.

Mit tehetnék? Víz közmű számla.

Figyelt kérdés
A telken két külön lakás van. A vizet egy főmérő, és egy hitelesített almérő méri. Kaptam most egy számlát, miszerint az almérőn fogyasztó szomszédom (két gyerek, éjjel nappal mos, tereget) 10 e forintot míg mi ( igaz két család de összességében nem mosunk annyit) 50 e forintot fizetünk!! még ekkora diferencia nem volt a két számla között. A főmérőről levonják a szomszéd fogyasztását, és az a mienk. Ráadásul a szomszéd is mondja hogy nem volt még ilyen kevés a fogyasztásuk. Plusz ráadsá, hogy az almérőnek lejárt a hitelessége. Mit lehet ilyenkor tenni, én nem tudok ekkora összeget fizetni.
2010. júl. 26. 21:51
 1/1 anonim ***** válasza:

Hááááát, a te mérődön átment a víz. A szomszéd meg vagy megbuherálta a sajátját, vagy csak szimplán rosszul mér az. A lejárt hitelesség jó pont. Először is intézkedni kell mérőhitelesítés ügyben, aztán meg szerintem egyezkedj a szomszéddal először. Talán az egyszerűbb..

Amúgy hiba volt az almérő kialakítása, meg kell úgy csinálni, hogy ne menjen át az órádon az ő fogyasztása. Magyarán ágazzon le ő a vízmű vezetékéről a te órád előtt!

2010. júl. 26. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!