Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Miért nem melegszik a vízmeleg...

Miért nem melegszik a vízmelegítő ha a zuhany fejre kapcsolok?

Figyelt kérdés
Már volt hasonló kérdés, sőt lehet ugyan ilyen is nem tudom. De segítséget szeretnék kérni, hogy valaki tapasztalt-e már ilyet. Nemrég szerelték meg a gázos vízmelegítőnket. Először felmerült az a probléma, hogy a konyhai csapnál nem melegszik fel a víz, ha rajta van a szűrő (a csap végén van, amit lehet állítani is) ha levesszük akkor jó a meleg víz. Mától meg a fürdőszobában sem jön meleg víz, de csak a zuhanyrózsából. A csapból viszont jön. Ez miért lehet, nem jó a nyomás, nem értek én ehhez. Előre is köszönöm a válaszokat.

2020. ápr. 6. 22:23
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Sajnos nincs rajta víznyomás jelző. A konyhai csaora vettünk tegnap egy új kifolyó csövet,meg szűrőt is. De ugyanaz. A zuhanyfej lehet vízköves. De igen egyik napról a másikra csinálta ezt. Akkor lehet vissza hívom a szerelőt garanciába (vagy csak simán, hogy nézze meg) De mostanában nem hiszem, hogy lehetséges lesz ez😅 Köszönöm a válaszokat!
2020. ápr. 7. 08:33
 12/12 anonim ***** válasza:

és mennyire szerelte meg a szerelőt? mit csinált rajta?

én jártam úgy, hogy a régi vízmelegítőt alul a gáz és vízszelepet javítgatta, közben ahogy mozgatta leverte a csőkígyóban a mocskot, vízkövet és az szépen összegyűl a szelepben néhány nap után.

Annyira eldugult, hogy elvitte az egészet és pár nap múlva hozta vissza, kitisztított mindent, áztatta vízkőoldóban :D

azóta jó, majd leviszi a fejemet!

2020. ápr. 7. 09:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!