Nálatok hogy száradnak meg ilyenkor a törölközők?
Figyelt kérdés
Törölközőszárítós radiátorom van, de nemigen kapcsol már be, ahhoz nincs elég hideg. Viszont amióta van ez a járványos időszak, amikor még kézmosás előtt is kezet mos az ember, esélye sincs a törcsinek megszáradni napközben, folyton tiszta víz. Pedig próbálom előbb lerázni a kezemről a víz nagyját, de túl sokat nem segít. Nálatok ez hogy működik? Van valami jó tippetek? Mégse kelljen már minden egyes nap újat kirakni...2020. márc. 31. 16:41
2/17 anonim válasza:
Zárd el az összes! radiátort és kizárólag a törölközőszárítós legyen nyitva és a termosztátot vedd feljebb annyira,hogy bekapcsoljon a rendszer. Ha megszáradt rajta a ruha akkor letekered a termosztátot.
3/17 A kérdező kommentje:
Nekem nincs erkélyem :(
2., köszi, kipróbálom.
2020. márc. 31. 17:13
4/17 MancsWolf válasza:
Nálam mivel a törölközőszárító az első fűtőtest a kazán után, majdnem mellette van, így szinte mindig langyos legalább. Mert mire a többi felmelegszik legalább annyira hogy a szobai termosztát valamit érez belőle, az már forró.
5/17 anonim válasza:
Használj több kéztörlőt, be csak egyet.
6/17 anonim válasza:
Én a kamrában 20 cm-re a plafontól kihúztam 3 zsineget, amit oda felakasztok, reggelig megszárad. Télen - nyáron.
7/17 mindentudó99 válasza:
Én úgy oldom meg hogy nem figyelek rá hogy megszáradt e vagy nem. Évtizedek óta bevált módszer.
8/17 anonim válasza:
Most hogy itthon vagyunk, naponta 2x cserélek kéztörlőt a mosdóban és egyszer a fürdőszobában, nem várok arra hogy megszáradjanak.
9/17 anonim válasza:
száritógép természetesen.
hahó a 21. században élünk..
10/17 anonim válasza:
# 9 : Hahó, sosem volt szárítógépem, nem is akarok. Most akkor ki fog vetni a társadalom??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!