Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Valaki, valami praktikát...

Valaki, valami praktikát mondana arra, hogy mit csináljak a lyukas talpú cipőimmel? Kifejtem.

Figyelt kérdés

Szóval, egytől egyik minden cipőm jó állapotú marad, de már használhatatlan, mert kilyukad a talpuk.

Nem csoszogok, nem járok hülyén. Főleg, hogy azt a környezetem is biztos szóvá tette volna.

Viszont mindig sajnálom kidobni a cipőimet, mivel a felső részének semmi baja, nincs lekopva, nem vált le az orra. Csak a talpa kilyukad mindnek.

Van bárkinek bármi ötlete ezzel kapcsolatban?

Cipészhez nem szívesen viszem, mert nem ér annyit egy használt (4-5ezer forintos) cipő szerintem, hogy csináljon nekik talpat. Egyébként szép és strapabíró talpat csinálnak neki a cipészek? Mert arra is gondoltam, hogyha nem egy vagyon, akkor az új cipőimet vinném el cipészhez és rakatnék rá plusz talpat. Csak nem tudom az mennyire nézne ki hülyén, illetve, hogy nem válik-e le?! Plusz ugye az ára..

Ezért gondoltam arra, hogy hátha van valakinek valami más, alternatív felhasználasi ötlete ezekre a cipőkre.

2020. márc. 28. 10:14
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem "miszterminit" típusú drága helyre viszed, hanem keresel "csoszogi" féle cipészmestert, nem fog 5e ft-ba kerülni. Ha szereted a régi cipőidet, akkor érdemes megcsináltatni.
2020. márc. 28. 10:16
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha veszel új cipőt, érdemes elvinni cipészhez, elmondod mi a probléma és akkor talál rá megoldást. Attól függ hol lyukas a talpa. Ha csak a sarkán akkor tesz rá egy vékony réteg erősebb gumit és máris megoldja a problémát.

Viszont érdemesebb lenne ortopédiára menni, mert szerintem ez lúdtalp, de ha más gond akkor ortopédiai vizsgálat után kiderülne miért durran el minden cipőd.

2020. márc. 28. 10:20
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem olcsóbb újat venni mint a cipész.

Azok az idők elmúltak amikor olcsó volt a cipész.

2020. márc. 28. 12:25
 4/5 A kérdező kommentje:

Nem kötődöm annyira hozzájuk, hogy mindenképp megcsináltassam. Illetve igen, én is úgy gondolom, hogy nem feltétlen éri meg megcsináltatni. Lúdtalpam pedig nincs.

Köszönöm a válaszokat.

2020. márc. 28. 13:53
 5/5 anonim ***** válasza:
Hát, nekem csoszogival pont ellentétes volt a tapasztalatom: csoszogi ragasztása pár hónap alatt elvált, Mister minité meg öt éve tart (igaz, hogy "feketén" csinálta.
2020. márc. 28. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!