Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mi a velemenyetek a kovetkezorol?

Mi a velemenyetek a kovetkezorol?

Figyelt kérdés

Szogezzuk le az elejen

Van penzem tehatbezbnem jelent gondot viszont Kezd elegem lenni a 'modern' elet rohanasabol. Arra gondoltam hogy valamelyik videki nagyvaroshoz kozeli faluban vennek egy hazat a legnagyobb kerttel es lehetoseg szerint bovitenem. Szomszedhazak megvasarlasaval ha utolsohaz vagy mogotte.erdo van megvennem azt. Es kialakitanek egy kb 1-1.5 hektaros kis terriotoriumot magamnak kis toval ilyen kor alaku samanhazzal a.normal haz melle.

Jovedelmem meg abbol lenne hogy szerveznek oda meditacios gyakorlatokat kulturalt fesztivalokat asvanyborzet...

#kert #territorium
2020. márc. 4. 13:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Jó, hát én nem hinném, hogy a megélhetés a kérdés ebben az esetben, hisz van két lakása Bp-en, amit kiadhat, mert mint írta azokat megtartaná, abból ha jól tévedek (vagy ti tévedtek itt napról-napra, mert napi kérdések egyike, hogy "150e alatt már nincs is albi Pesten?") kilehet húzni egy hónapot, ha kiadod mindkettőt, pláne ha elvonulsz nomádba. Pláne, ha van pénz több hektár felvásárlására, ha van pénz ott két ház építésére is. :) Inkább az a kérdés szerintem, hogy van-e ennek értelme, amire meg hogy lehet válaszolni? Kérdező, ha ezt mind tudod finanszírozni és még marad is, akkor mi a kérdés? Hogy élj-e kvázi a hobbidnak? Éljél-e úgy, ahogy szeretnél? Hát naná! Mit gondolkodsz ezen?
2020. márc. 6. 17:49
 12/15 A kérdező kommentje:

Koszi 11 es vegre valaki tud olvasni es szoveget ertelmezni! :)

Mar kezdtem feladni :D

2020. márc. 6. 17:58
 13/15 anonim ***** válasza:

Én azt értelmeztem, amit te magad írtál:

"Jovedelmem meg abbol lenne hogy szerveznek oda meditacios gyakorlatokat kulturalt fesztivalokat asvanyborzet..."

Ezt hogy lehet másként értelmezni, mint hogy ebből szeretnél megélni?

És erre írta mindenki, hogy ez nem fog menni.

Azt nem írtad, hogy a pesti lakásokat ki szeretnéd adni. Nekem úgy tűnt, ezeket csak biztonsági tartaléknak szánod arra az esetre, ha befuccsolna a terved.

2020. márc. 11. 08:19
 14/15 A kérdező kommentje:
A lakasok kinlennenek adva azok biztositjak majd a stresszmentesseget hogx erre tudjak fokuszalni aminelobb utobb jo lesz mert lesz idom beerni
2020. márc. 11. 09:56
 15/15 anonim ***** válasza:

Két különböző típusú ember vagytok, nem fogjátok megérteni egymást, hiába próbálkoztok!

Van olyan ismerősöm, aki a fesztivál rendezését leszámítva pontosan ezt az utat járja, amit te készülsz járni. Ugyanígy két lakás kiadva, Ő pedig "tanyán" él. Ugyanúgy nem műveli ott a földet, gyak. egy hatalmas park az egész, semmi más... azt tartja rendben (mással!). Így érzi jól magát. Ha te is ebbe a környezetbe éreznéd jól magad, akkor ahogy írtam, tedd meg. Egy dolog a pénz és én úgy veszem ki te az a típus vagy (ahogy én is), hogy nem elsőrendű dolog nálad sem, így ha tudsz élni abban a környezetben, amiben a legszívesebben élnél (van miből megteremteni), akkor meg kell lépni, mert minden sz-rság eredője én úgy gondolom az, ha nem vagy a helyeden!

2020. márc. 12. 07:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!