Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Bankkártyámat elnyelte a gép....

Bankkártyámat elnyelte a gép. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
otp-s a kártyám,és a pin kkódot helyesen ütöttem be,de mégis elnyelte.Mit tegyek?Mikor kapom vissza kb,ha be megyek a bankba?Ingye3n vissza kapom?Kérlek segítsetek,kétségbe vagyok esve.
2010. júl. 24. 19:33
 1/5 anonim ***** válasza:
Bemész a bankba, ingyen visszakapod. Vagy a bankomat volt hibás, vagy sérült volt a kártyád, akkor is elnyeli.
2010. júl. 24. 19:38
 2/5 anonim ***** válasza:
Van az automatán egy tel.szám, amin azonnal bejelentheted, hogy mi és hol történt. Lehet, hogy lejárt a kártyád, lehet, hogy sérült volt és az is lehet, hogy az automata gőzölt be. Hétfőn reggel bemész a bankba és elmondják, mennyi idő a pótlás. Tavaly tavasszal az otp-kártyámat másfél hét alatt pótolták (ellopták a házunkból). Volt valamennyi díja, de nem rémisztő összeg.
2010. júl. 24. 19:53
 3/5 anonim ***** válasza:
19:53 vagyok. Fontos, hogy azonnal bejelentsd az elnyelést, mert bár nálunk még ritka, de ez is egy kártyacsapolási módszer. Már megadtad a pinkódot, amikor "elnyelte", lehet, hogy lesben várt valaki, hogy otthagyd a most már szabad préda kártyádat. Kívánom, hogy ne így legyen, de sajnos ez is előfordulhat.
2010. júl. 24. 19:56
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,aranyosak vagytok.Tel számot nem találtam,de hétfőn bemegyek mindenképp a bankba.Remélem más gond nem lesz.pénz nélkül itt maradtam.
2010. júl. 24. 20:25
 5/5 Sanker válasza:

nekem ma nyelte el a junior kártyámat,pedig mindent jól csináltam,bementem a fiókba és mondták,hogy az elnyelt kártyákat a gép gyűjti és mikor felnyitják,akkor utána visszadják, az én esetemben 10 nap múlva nyitják ki,utánna visszakapom... ha visszakapom...

te hogy kaptad vissza ???

2011. ápr. 8. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!