Normális az, ha ilyenkor télen négy hetente elveszít 0,5 bar nyomást a kombi kazán?
A gyors nyomásesés egy esetben normális: ha most volt leeresztve és újratöltve, és még nem légtelenedett teljesen. Ilyenkor valóban gyorsan veszti a nyomást és hamar után kell tölteni. De ez egy fél nap alatt beáll, nem hetekig tart.
Szóval nem normális.
"nyugodtan pontozd le ezt is"
Elmagyarázok valamit, mert láthatóan túl sötét vagy ahhoz, hogy magadtól felfogd.
Ahhoz, hogy nulla százalékot kapj, nem elég egy személy lepontozásra. Ahhoz minimum kettő kell ezen az oldalon, hiszen átlagot számolnak. Na most ez azt jelenti, hogy legalább két embertől kaptál lepontozást. Ez pedig azt jelenti, hogy nem én vagyok az egyetlen, aki szerint hülyeségeket írtál.
Egyéb iránt szerdán itt volt a kazánszerelő. Ő azt mondta, hogy van, aki kétnaponta tölti a kazánját. Neki kellett volna hinnem, nem pedig dilettánsok véleményét kikérnem, egy gyerekeknek való oldalon. Ebben én is hibát követtem el.
"Egyéb iránt szerdán itt volt a kazánszerelő. Ő azt mondta, hogy van, aki kétnaponta tölti a kazánját."
Attól,hogy van aki két naponta tölti a kazánját ez még nem normális dolog. Egy normálisan működő rendszert max egyszer kell egy évben után tölteni.
"A kérdező gyorsan feladta."
Vagy csak nem akart vitatkozni hülyékkel, okos enged alapon. Én sem szoktam, rangomon aluli.
Én még megpróbálom...
Véleményem szerint a magas hőmérséklet miatt! Minél magasabb a hőcserélőben a víz hőmérséklete,annál nagyobb a buborékképződés.
Ez a sok pici buborék meg ugye távozik az automata légtelenítőn.
Próbáld meg vedd lejjebb a víz hőfokot,és utána figyeld,hidd el,jobb lesz.
Ha a hőcserélő egy kicsit is el van dugulva,ott,akkor is fokozottabb a képződés.
Nekem Mika6-s minikazánom van....valahogy így magyarázta a szerelő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!