Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Elöltöltős vagy felültöltős...

Elöltöltős vagy felültöltős mosógépet vegyek?

Figyelt kérdés
Érdekelne, hogy kinek milyen tapasztalata van mindkét típussal és légyszi írjatok márkát is.

2020. febr. 10. 11:46
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
73%

Derékfájós emberként állítom, hogy jó ötlet volt áttérni elöltöltősre. Egy mizzdulattal berakom a szennyest és egyel ki is szedem.

A felültöltös kis nyílásába hányszor kell belenyúlni mire megtöltöm? ...és hányszor, mire az utolsó zoknit is kiszedem?

Mi egy felültöltős Whirlpool-lal kezdtük. Élt 5 évet... Többet láttam a szerelőt mint az embert. Nem igen lesz mégegyszer ez a "márka"...

Utána elöltöltős Beko kb.11 évig. Ez elrohadt, és folyatni kezdett.

Egy Fagor követte. 13 év után igen hangos lett és csupa rozsda. Mai napig megy. A férjem és a fiúk munkásruháit (autószerelők) mossa a pincében.

Most 4. éves az új Beko. Szerelőt egyik sem látott.

2020. febr. 10. 22:43
 12/21 anonim ***** válasza:
73%

Erre a nagymamám is panaszkodik, hogy a felültöltősből ezerszer rosszabb kihalászni a ruhákat, ha marad az alján pár zokni. Nem kellemes neki lábujjhegyen állva hajolgatva nyújtózkodni lefele.

Az elöltöltőst az esetek 98%-ában simán üríti, ha nagyon hátfájós napja van, akkor odarak elé egy kisszéket, és azon ülve csinálja. :)

2020. febr. 11. 08:38
 13/21 anonim ***** válasza:
84%

# 7

A hely megléte valóban nem elhanyagolható szempont, de a hajlongás szerintem semmivel sem több, mint ahogy naponta X-szer leülsz a wc-re. :) Akinek tényleg problémás, simán oda lehet tenni egy kis széket/sámlit a ki-bepakoláshoz.

Részemről (derékfájósan) még mindig az előltöltősre megy a szavazat. :)

2020. febr. 11. 09:02
 14/21 anonim ***** válasza:
74%
Áhhh…. most olvasom vissza az utolsó kettőt, mindent leírtatok előttem. :-D
2020. febr. 11. 09:02
 15/21 anonim ***** válasza:
74%

# 10

Az előltöltőst miért ne lehetne kinyitni...??? A vízszint legfeljebb a gyapjúmosásnál éri el az ablaknyílást.

Az én gépemen van is pillanat-leállító gomb, bármikor leállítom, és beteszem a kifelejtett darabokat.

2020. febr. 11. 09:04
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Ha van hely az elöltöltősnek, akkor mindenképpen az. Egy panel fürdőben nekem annyira nem volt kényelmes, ott lehet jobb a felültöltős. Semmi egyéb esetben nem választanám.

Szerintem a legnagyobb előnye az elöltöltősnek, hogy lehet fölé pakolni. Nálunk szekrény van fölötte. Kényelmes benne tárolni a mosószert, öblítőt, minden vackot.

Nekem is egy Whirlpool van 3. éve, mégcsak nem is drágább típus, de sosem látott még szerelőt (le is kopogom).

2020. febr. 11. 09:51
 17/21 A kérdező kommentje:
Hát a hajlongás még szerencsére nem szempont mert 30 se vagyok még. Tulajdonképp egy keskeny elöltöltősön gondolkodok. Van ennek valami hátránya hogy keskeny?
2020. febr. 11. 10:14
 18/21 anonim ***** válasza:

legelső SIEMENS-es vagyok :)

Semmi hátránya! Mondjuk én eleve nem szoktam megtömni a megadott max. súlyra, tehát nálam ez nem volt szempont, de ebbe is 6 kiló mehet! "közepesen" keskeny (45 cm mély) az enyém:

[link]

2020. febr. 11. 10:50
 19/21 anonim ***** válasza:

# 16: ja-ja, nálunk is ilyen "ráépíthető" szekrény van fölötte - remekül elfér benne minden, és rend látszaatot kelt. :-) Most is volt a Lidl-ben, mi még két éve vettük, tán 12e ft-ért. Ilyen:

[link]

2020. febr. 11. 10:53
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk ilyen elöltöltős keskeny van(44 cm-s. 8,5 éves,eddig problémamentes.

[link]

AEG gép,csak anno a Quelle sajátmárkása volt.

4 voltam.

2020. febr. 11. 19:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!