Jysk-ben kapható matrac milyen minőségű?
2020. jan. 31. 15:33
1/8 anonim válasza:
Ezek a habszivacs matracok 1-2 évig bírják, után aki lesz feküdve.
11cm nem egy nagy vastagság, szóval elég hamar ki lehet feküdni, főleg földön.
2/8 anonim válasza:
latexet vegyél, vagy latex-kókusz kombót.
3/8 anonim válasza:
habszivacs matracok sokáig bírják, de fél év után úgy fog fájni a derekad hogy a szomszéd szobába nem tudsz átmenni.
4/8 anonim válasza:
Ne haragudj, konkrétan a matracról nem tudok nyilatkozni, de az utolsó 3 Jysk vásárlásom minősége siralmas volt, így soha többet ott nem vásárolok semmit!
Pedig amikor megjelentek az országban, (2005-ben) akkor még nem szemetet hoztak és jó véleménnyel voltam róluk.
A dán Lars Larsen szégyellheti a pofáját!
5/8 anonim válasza:
Földön nem elég vastag, olyan mintha kábé a földön feküdnél, nem sokat javít az érzeten szerintem. Gondolom anyagiak miatt vennél ilyet. De én földre minimum harminc centiset javasolnék és inkább rugósat.
7/8 anonim válasza:
Tapasztalatból hamar kifeküdtük. És drágább fajta volt, nem ez...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!