Unatkozás eltörlésére jó tippek? Mit csinálnátok
40 vagyok.
Soha életemben nem unatkoztam még.
Ha rövid távon van időm olvasok, ha hosszabb akkor tanulok.
Soha nem unatkozom.
De tippet adni nehéz, ha nem ismerünk.
Nyilván nem iskolás vagy, ha otthon vagy.
Ha pl. ülsz egy rumlis lakásban, akkor lomtalaníts és takaríts! Vagy főzzél valami finomat!
Menj sétálni (...a kutyával), olvass, nézzél filmeket, hallgass zenét, menjél úszni, hívj át egy hasonlóan unatkozót, ...
Unatkozás? Az mi?
Ha van szabadidőm, olvasok, vagy futok, vagy úszom, vagy netezek (hírek olvasasa), vagy jegyet keresek valami jövő héten esedékes programra, vagy kukkolok a Fb-n (hogy hányan posztolnak megint nevetséges dolgokat), vagy felhívom a barátaimat, vagy visszahívom aki üzenetet hagyott, vagy kimegyek a piacra valami friss zöldséget-gyümölcsöt begyűjteni, vagy elmegyek egy múzeumba/kiállításra, vagy főzök valami rég-nem-ettem-kaját, vagy levakarom a koszt az ablakról, vagy végre rendet rakok a jegyzeteim között, vagy kidobálom a régen használt vagy egyéb okok miatt selejt cuccokat, vagy lemegyek a Duna partjára csak úgy, ücsörögni a lépcsőn és bámulni a vizet, vagy..........uramisten, mit jelent az, hogy unatkozni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!