2 éve vettem egy vályogházat, azóta az udvarban elbontott régi fa épületekkel fűtöttem, most elfogyott, vennem kell, vajon meddig elég egy erdei köbméter?
Figyelt kérdés
Tehát konyhakész erdei köbmétert vásárolnék, "kalodás", kb mennyi odeig lehet elég egy adag ilyen, kg ban tudom, hogy 15kg fa kell átlagosan 1 napra.
Vegyes fa lenne ez, akác, tölgy, bükk
2020. jan. 27. 17:38
11/13 mindentudó99 válasza:
Szerencsés vagy. Napi 15 kiló megy el. A legdrágább tüzépi faval is 20 ezer a havi fűtésed.
12/13 mindentudó99 válasza:
Az lemaradt hogy mar már hihetetlenül kevesnek tűnik. Mekkora a ház?
13/13 A kérdező kommentje:
Nem az egesz hazat fűtjük, 1 szoba, ebben vagyunk 3an a gyerekkel.
Jövőre meg már klíma fog fűteni, kandalló csak kiegészítés lesz. Meg akarol fűtőfilmet is, de azt is csak kiegészítésnek.
Most inkább szoptunk 2 évet, minthogy kiépítsünk egy muszály fűtésrendszert amit aztán ne szeretsünk.
2020. jan. 28. 07:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!