Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Miert alszik el az orlang?

Miert alszik el az orlang?

Figyelt kérdés
Technorgáz mika típusú futesem van. Egy honap alatt masodjara all le. Mitol lehet? Penteken jon a szerelo aki ert ehhez a markahoz.
2020. jan. 22. 22:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Gyengére van állítva, elvan koszolódva a fúvóka, rossz a kémény, sok minden lehet.

Várd meg a szerelőt...

Van szén-monoxid riasztó?

2020. jan. 22. 22:47
 2/11 A kérdező kommentje:
Van igen, de elzartam a gazt is
2020. jan. 22. 23:16
 3/11 anonim ***** válasza:
Zárt égésterű sztem, így fölös
2020. jan. 23. 07:35
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Mikánál az őrláng szokott problémás lenni. Volt mikor a külső szél is elfújta; de azóta ezek már újabbak.
2020. jan. 23. 07:36
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Van direkt fórum,ott olvasgass,kérdezz...én is oda járok.

[link]

2020. jan. 23. 13:19
 6/11 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a kommenteket. Holnap reggel jon a szerelo. Igen en is furcsaltam, hogy az első szerelo a konyhába tetette velem. Majd atteszem a fürdőbe a jelzot.
2020. jan. 23. 16:19
 7/11 anonim ***** válasza:

Remélem Technogázos a szerelő! Ha nem,-csak találgatni fog,és soha nem lesz jó!

Sajna,még a saját szerelők kb harmada NEM jó semmire(tapasztalat)

Minek a co-riasztó egy zárt égésterűhöz???

(...hacsak a fürdőben nincs egy nyílt égésterű átfolyós vízmelegítő)

A szél NEM tudja elfújni a Mika őrlángját!

A két leggyakoribb ok,a lángleszakadás,és amikor elektromos kontakthiba miatt(pár milivolton múlik)tilt le a gázszelep.

2020. jan. 23. 17:49
 8/11 A kérdező kommentje:
Technorgázos igen...az elso ketto valoban csak találgatott allitgatta ide-oda. Par hete hallank lehetett a vizet a csövekben. Arra ratoltottek vizet, de a nyomás lement masnapra megint azzal csinalt valamit az jo lett.. De cserelt termosztatot es azota furan mukodott.. Ketszer leallt egy jeten belul
2020. jan. 24. 07:48
 9/11 A kérdező kommentje:
Most volt itt a szerelo azt mondta ki kell tisztitani "savazni" úgyhogy jovo heten megcsinalja. Leszedi kitisztitja.
2020. jan. 24. 08:19
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Ma már nem savaznak semmit! Az a múlté.

Van direkt rendszertisztító folyadék,(többféle is) valamiért(?) a mikások a Fernox-t sztárolják. Pedig legalább olyan jó a BWT Solutech system cleaner is,harmad árért.

Ha elalszik,az nem a koszos rendszertől van!

Csinált más valamit is a szerelő vele?

2020. jan. 24. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!