Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Milyen hidrofort vegyek?

Milyen hidrofort vegyek?

Figyelt kérdés

Családi házba kellene. Sajnos nem értek hozzá. Olvasom a különböző termékekhez a hozzászólásokat és szinte mindet komolyan lehúzzák.

Tudnátok valamilyen márkát ajánlani ami minőségi? Nem szeretném pár év múlva kicserélni. Amilyen most volt az jó lenne de olyat sehol nem találok.

2020. jan. 20. 17:58
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

De miért kellene hidrofor.Már olyan szivattyuk vannak ,a kútból egyből a ház vizhálózatába nyomják a vizet.

Csupán műszaki megoldás ,csak egy nyomás kapcsoló kell hozzá

Minek egy plusz felesleges víztartály?

2020. jan. 20. 18:33
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt komoly,de már nem kéne.

Vettem egy Toyo-t (750w-s).Két évenként kerámia betétet(szimmering)+ csapágyat cserélek 2200-ból,egy óra alatt kész,-és mindig "új" szivattyúm van.

Az első szétszedésnél felrakattam a tengelyt savállóval,-örök élet.

Tartály helyett 10ezerért egy presskontrol,és kész.

2020. jan. 20. 19:44
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
25 éve van 50 m mélyen a kútban .Kinyitom a csapot,pár másodperc és folyik víz. Na nem gy gagyi szivattyú van a kútban .Ez még nem volt javítva .
2020. jan. 20. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!