Ki hány évesen tudott elköltözni a szüleitől egy saját (nem albérlet) lakásba?
Tehát nem baráthoz/barátnőhöz, haverhoz, nagyszülőhöz, Télapóhoz, istentudja kihez, hanem egy saját lakásba, amit hitelből vagy anélkül a saját fizetéséből, esetleg szülői segítséggel vett.
Írjatok végzettséget, fizetést és várost is légyszi!
Mindenki szerintem albival kezdi.
Én 19 évesen költöztem Pestere nulla anyagi támogatással.
Szépen fokozatosan építettem magam. Mindig kerestem a jobban fizető melót. Aztán most 26 évesen igaz hitelből,de vettem saját kertes házat, bejárós vagyok Pestre szóval a fizum az pesti. Én csak kb értéket írnék ( bocsi de pontos fizut hadd ne írjak) nekem nettó 320 ezer körül van a fizum. Semmi extra mérnők meg vezető nem vagyok csak fejlesztettem magam és ingatlanokkal fogalkozom nem vállalkozásban.
Jaaa:)
8.7milla volt egy 1+2félszobás panel Csepelen. 5.5milla volt a hitel, 13at fizettünk vissza...hitelfelvétel előtt ebéd házhozszállító (Gastroyal) voltam, hitelfelvételkor egy ablakgyárban gépkezelő, aztán megint Gastroyal, aztán egy másik cég , még aztán egy 3.cég, mindeközben 6évig minden vasárnap piacoztam, hétköznap ebédhordás után még pizzát is hordtam, most meg egy szolgáltatónál dolgozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!