Mitől van olyan fagyasztott szaga a mélyhűtőben sokáig álló dolgoknak?
Figyelt kérdés
Milyen kémiai háttere lehet?2019. dec. 20. 21:44
1/3 anonim válasza:
avasodik, átveszi a többi kaja szagát
2/3 anonim válasza:
Lassan, de biztosan az is romlik. Én max. 2-3 hónapig fagyasztok bármit is, húst még rövidebb ideig. Utána már nagyon érzem az állott szagot.
3/3 anonim válasza:
A valódi oka a szagnak, hogy a jeges bevonat szívja magába a szagokat.
Azt lehet érezni.
Ha -19 fok alatt van, nem fog megromlani egy év múlva sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!