Gazdagabb réteghez szólna a kérdésem vannak olyan tárgyak festmények a tulajdonotokban amik többet ér minden pénznél?
Figyelt kérdés
tehát arra lennék kiváncsi vannak olyan tárgyak esetleg saját kezűleg csinált boltívumok szőnyegek vagy festmények igen főleg a festmények ami több 10000 ezret ér vagy még annál is több amit egy esgzerű ember nem tud megfizetni ??? reméllem nem tesz kelemtlen kérdést a gazdag szó idézőjelbe írom reméllem a többség tudja miről van szó2019. dec. 15. 22:15
1/12 anonim 

válasza:

Tudjuk, az oldal anonim. Ennek ellenére, szerinted ki fogja itt leírni azt, hogy milyen értékes tárgyak, festmények vannak a birtokában?
2/12 anonim 

válasza:

Sajnos nem vagyok gazdag, sőt, per pill igencsak szegény. Ezért sosem voltak drága képeim, egyszerű vászonképem volt kettő, de költözéskor szőrén-szálán eltűntek. Jó pár éve vettem/kaptam őket, akkortájt 5 ezer körül voltak, most 20-nál kezdődik. A szívem megszakad értük, mert nagyon szerettem őket, ugyanolyat nem kapnék, meg nincs még felesleges 20-30 ezrem sem, hogy pótoljam.
3/12 anonim 

válasza:

Igen vannak. A tyúkólban tartom őket.
4/12 anonim válasza:
Attól, hogy névetelen az oldal ip címet be lehet lőni.
5/12 anonim 

válasza:

Csak egy laikusnak anonim.........
Akinek van, az nem ilyen oldalakon lóg.
6/12 anonim 

válasza:

Tobb tiiiiizezer? Uuuuristen hogy az aztan mennyi penz egy festmenyert teso, sose lattm annyi pe'zt egybe' meg.
Egyaltalan, miert vagy meg fent 10 utan, mikor masnap suli van?
7/12 anonim 

válasza:

Szerintem senki nem fogja ide kiírni, hogy milyen festményei vannak, ha egy csöpp esze is van. Elég sok embernek vannak több százezres vagy milliós festményei, a tízmilliósakról nem is beszélve. Elég budai lakáshirdetéseket megnézni, legtöbbször a festmények a falon ki vannak takarva. Esetleg menj el egy festményaukcióra és meglátod.
8/12 anonim válasza:
Vannak, de nem itt fogom reszletezni.
9/12 anonim 

válasza:

Többtízezerért csak vásári csendéletet kapsz rikító szinekkel mázolva, amiket szakmányban fest valami szerencsétlen. nem műalkotást.
Egy drága műkincs valahol a többmilliós tételnél kezdődik, határ a csillagos ég.
10/12 A kérdező kommentje:
jah köszönöm szépen a kommenteket
2019. dec. 16. 12:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!