Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Gazdagabb réteghez szólna a...

Gazdagabb réteghez szólna a kérdésem vannak olyan tárgyak festmények a tulajdonotokban amik többet ér minden pénznél?

Figyelt kérdés
tehát arra lennék kiváncsi vannak olyan tárgyak esetleg saját kezűleg csinált boltívumok szőnyegek vagy festmények igen főleg a festmények ami több 10000 ezret ér vagy még annál is több amit egy esgzerű ember nem tud megfizetni ??? reméllem nem tesz kelemtlen kérdést a gazdag szó idézőjelbe írom reméllem a többség tudja miről van szó

2019. dec. 15. 22:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Tudjuk, az oldal anonim. Ennek ellenére, szerinted ki fogja itt leírni azt, hogy milyen értékes tárgyak, festmények vannak a birtokában?
2019. dec. 15. 22:32
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nem vagyok gazdag, sőt, per pill igencsak szegény. Ezért sosem voltak drága képeim, egyszerű vászonképem volt kettő, de költözéskor szőrén-szálán eltűntek. Jó pár éve vettem/kaptam őket, akkortájt 5 ezer körül voltak, most 20-nál kezdődik. A szívem megszakad értük, mert nagyon szerettem őket, ugyanolyat nem kapnék, meg nincs még felesleges 20-30 ezrem sem, hogy pótoljam.
2019. dec. 15. 22:56
 3/12 anonim ***** válasza:
77%
Igen vannak. A tyúkólban tartom őket.
2019. dec. 15. 23:06
 4/12 anonim válasza:
88%
Attól, hogy névetelen az oldal ip címet be lehet lőni.
2019. dec. 15. 23:40
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Csak egy laikusnak anonim.........

Akinek van, az nem ilyen oldalakon lóg.

2019. dec. 16. 01:27
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Tobb tiiiiizezer? Uuuuristen hogy az aztan mennyi penz egy festmenyert teso, sose lattm annyi pe'zt egybe' meg.

Egyaltalan, miert vagy meg fent 10 utan, mikor masnap suli van?

2019. dec. 16. 07:02
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem senki nem fogja ide kiírni, hogy milyen festményei vannak, ha egy csöpp esze is van. Elég sok embernek vannak több százezres vagy milliós festményei, a tízmilliósakról nem is beszélve. Elég budai lakáshirdetéseket megnézni, legtöbbször a festmények a falon ki vannak takarva. Esetleg menj el egy festményaukcióra és meglátod.
2019. dec. 16. 10:00
 8/12 anonim válasza:
100%
Vannak, de nem itt fogom reszletezni.
2019. dec. 16. 10:48
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Többtízezerért csak vásári csendéletet kapsz rikító szinekkel mázolva, amiket szakmányban fest valami szerencsétlen. nem műalkotást.

Egy drága műkincs valahol a többmilliós tételnél kezdődik, határ a csillagos ég.

2019. dec. 16. 11:53
 10/12 A kérdező kommentje:
jah köszönöm szépen a kommenteket
2019. dec. 16. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!